35-річна Леся Нікітюк намагається відбити у Олі Мартиновської Ярославського: “Не чоловік, а цукерочка”

Леся Нікітюк самотня та самодостатня жінка, яка за свої 35 років змогла зробити блискучу кар'єру, але з особистим життям щось пішло не так і наразі Леся ніяк не може влаштувати жіноче щастя.

Натомість Нікітюк часто приписують романи з колегами, найгучнішим був з Притулою, через близькі дружні стосунки на проєкті “Хто зверху?”. Глядачі просто впевнені у тому, що Леся по вуха закохана в Сергія, однак приписують дівчині романи із Мішею Заливако та іншими зірками українського шоу-бізнесу та й не тільки, також Лесі приписали романи з різними політичними діячами, до того ж і світовими.

Та зараз прихильників сколихнув коментар Лесі під фотографією ймовірного чоловіка Ольги Мартиновської Володимира Ярославського. Під фотографією з “МастерШеф” де були Ектор Хіменес-Браво, Мартиновська та Ярославський, Леся написала:

“Не чоловік, а цукерочка” На що він відповів: “Я шоколадний трюфель – Київ Вечірній зі світлим горішком. Дякую, мила”.

Коментар Лесі

Тож, і відповідь Ярославського була досить ніжна на адресу Лесі. Невже ведуча хоче відбити таким чином Володю в Ольги Мартиновської. Хоча, можливо вони просто мають гарні дружні стосунки один з одним, що зовсім не є дивним, оскільки телебачення тільки здається величезною сферою, а насправді кожен знає один одного особисто, або через когось. Оскільки зі своєю колегою Мартиновською Володимир скоріш за все живе в одній квартирі, тому що останні відео Вови та Олі саме з квартири та у домашньому одязі.

Ярославський з Мартиновською

А Леся тим часом просто пише дружні коментарі Ярославському, та Оля не ревнує, тому що саме вона, здається і зайняла місце у серці відомого кухаря. Та продовжує шукати своє щастя, але не збирається робити це коштом чийогось особистого щастя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.