“Жінка повинна народжувати”: Володимир Ярославський висловив свою позицію щодо стосунків з Олею Мартиновською

Мережі досі не дає спокою роман Ольги Мартиновської та Володимира Ярославського. А знаменитості лише підігрівають чутки. Та чи гармонійним буде життя цієї пари?

Потенційний союз Ярославського і Мартиновської вже не перший місяць обговорюють у мережі. Пара заінтригувала користувачів сміливими фотосесіями та надихаючими публікаціями. Володимир вже навіть називає Олю “своєю”, а вона і приховати позитивних емоцій не може та направляє промені щастя до свого потенційного обранця. Офіційно пара ще остаточно не заявила про те, що вирішили розпочати стосунки.

Чи підходять ці зірки один одному?

Ольга Мартиновська може слугувати відмінним прикладом сильної емансипованої жінки. Після перемоги у “МастерШефі” вона зважилася на навчання закордоном, а згодом пішла з головою у професію, де здавна домінують чоловіки. Добилася ж кулінарка небачених висот і повернулася на рідний проєкт вже у ролі судді.

А Володимир Ярославський тим часом оприлюднив нестандартну заяву. Чоловік у відео сказав:

“Жінка повинна народжувати дітей, а чоловік заробляти гроші”

Такі слова можуть зачепити будь-яку жінку, яка прагне кар’єри та саморозвитку. Втім, знаменитий кухар, як виявилося, хотів показати, що він особисто проти гендерних стереотипів, яких у сучасному світі повно. Він на своїй роботі дуже поважає працю колежанок і хоче, аби більше представниць прекрасної статі працювало у ресторанній сфері. Власне сам таких знає немало.

Олю чоловік підтримує всім серцем і завжди пишається її успіхами, як своїми. Він навіть в Інстаграмі не стримується та робить публікації. Тож, мабуть, недарма Мартиновська поклала око на цю імпозантну знаменитість.
Побажаємо ж щирого щастя і чистого кохання.

Схожі статті