Що сталося з дружиною Дзідзьо після скандального розлучення: обіймається з Фаріон і носить “роги” на голові

Скандальне розлучення Михайла та Ярослави відбулося позаминулого року. Перш ніж офіційно поставити крапку у стосунках, парі довелося багато спілкуватися з журналістами.

На початку 2021-го шоу-бізнесом розійшлися чутки про імовірне розлучення Дзідзьо та його дружини Ярослави. Причиною пліток стало скандальне інтерв’ю жінки, в якому вона розповіла, що музикант не дозволяв їй будувати музичну кар’єру, а також не хотів дітей.

Славія розповіла, як ледь не зірвала весілля з Дзідзьо
Що сталося з колишньою дружиною Дзідзьо

Коли Михайло зрозумів, що справа одним інтерв’ю не обмежилася, публічно заявив у “Світському житті” про те, що їхня історія з Ярославою дійшла свого кінця, і вони дійсно розлучаються.

Конфлікт між екс-подружжям можна було помітити неозброєним оком. Певне місце у ньому зайняла навіть Ольга Цибульська, яка також дала коментар щодо почутого від Славії.

Що сталося з колишньою дружиною Дзідзьо

А вже влітку пара повідомила, що суд відбувся і вони більше не чоловік та дружина на паперах. Славія відмовилася ділити майно чоловіка, а тому отримала у якості відступних квартиру на березі озера. З тих пір у Михайла та Ярослави настала повна гармонія у взаєминах.

Під час процесу вона вже активно займалася своєю кар’єрою, писала пісні та знімала кліпи. Їй не завадила рухатися до своєї мети навіть війна: Славія продовжує підійматися по кар’єрних сходах і стає все популярнішою. В останньому кліпі який зняла красуня, вона знімалася з Іриною Фаріон.

Як відомо, жінки добре роззнайомилися та поладнали, а на бекстейджі багато обіймалися та посміхалися.

Артистка встигла і поекспериментувати зі своїм стилем, як це зазвичай буває з виконавцями, які тільки працюють над створенням свого репертуару. Зокрема жінка робить на голові два пучки, які не завжди сприймаються користувачами мережі позитивно.

Що сталося з колишньою дружиною Дзідзьо
Що сталося з колишньою дружиною Дзідзьо

Деякі в коментарях, наприклад, називають їх “рогами”, але артистка не ображається, а навпаки жартує на цей рахунок.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.