Із простого хлопця в шоумени: телеведучий Володимир Остапчук поділився успіхами в школі – оцінки не головне

Шкільні роки – шлях, який має пройти кожна дитина під час свого дорослішання, становлення та соціалізації. Шоумен Володимир Остапчук поділився спогадами та розповів, з якими результатами закінчив навчальний заклад.

Відомий телеведучий країни Володимир Остапчук провів своє яскраве дитинство в місті Умань. Чоловік зростав розумним та здібним, адже завжди відрізнявся серед своїх однолітків жагою до нових знань. Тепер і не дивно, чому отримав вищу філологічну освіту.

Володимир Остапчук натякнув, що одружився
Володимир Остапчук

Має хист до вивчення іноземних мов, тому вільно володіє англійською мовою та розвиває французьку. Працював викладачем в Уманському аграрному університеті. Витримав всього рік, а далі зрозумів, що це не та справа, якій готовий присвятити своє життя. Переїхав до столиці й почав будувати кар’єру ведучого на телебаченні та радіо. Продовжує покращувати свої знання в діловій англійській мові.

Володимир Остапчук розповів, як навчався у школі

Так, у своєму блозі в Instagram Володимир Остапчук поділився архівною світлиною зі свого дитинства, де розповів, як навчався в школі. За словами шоумена, був відмінником та прикладом для наслідування в шкільних предметах. Закінчив навчальний заклад із золотою медаллю. З нею сталася цікава історія.

Остапчук розповів, що з отриманою відзнакою на випускному, однокласники фотографувалися та мало не загубили її у фонтані. Зараз ця позначка відмінника лежить у мами в шафі.

Володимир Остапчук поділився, як вчився у школі

Для кожних люблячих батьків подяки, грамоти, медалі та інші нагороди їхньої дитини мають велике значення. Коли здається, що у житті це не знадобиться – згадайте підтримку мами, тата й скільки сил вони вкладають у ваше життя та навчання.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?