Хто чоловік 47-річної Наталії Могилевської? Співачка вперше розкрила, з ким живе насправді: “Так, він зі мною”

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська розповіла про свого таємного коханого, з яким почала жити у 2022-у. Усі деталі в нашій статті.

Тривалий час про бойфрендів Наталії Могилевської в мережі не було жодної інформації. Артистка не поспішала розкривати особистості своїх обранців, і лише інтригувала фанатів різноманітними імовірними романами. Однак, 2022-го все кардинально змінилося.

Наталія Могилевська поділилася особистим - де живе зірка?
Хто чоловік Наталії Могилевської

Навесні минулого року Наталія Могилевська зізналася, що в її житті з’явився чоловік, якому вона змогла довіритися, якого покохала і який став для неї великою підтримкою. Таємничий коханець зірки їздив з нею у найгарячіші точки, щоб вона могла виступити для військових, а також допоміг їй евакуювати сестру, що мала от-от народити.

Хто чоловік Наталії Могилевської

Але і на цей раз Наталія Могилевська вирішила зберегти особистість свого чоловіка в секреті. Хіба що пізніше вона зізналася, що знайома з ним вже 20 років. Деякий час чоловік проживав за кордоном, але зараз знаходиться в Україні і живе під одним дахом з новою коханою. Ба більше, раніше він намагався ініціювати стосунки артисткою, але був занадто вимогливим до своєї обраниці, а тому Могилевська не дала йому шансу. Співачка була зосереджена на своїй кар’єрі, отже ті стосунки були не можливими.

Зараз Наталія не приховує, що він відіграє дуже важливу роль у її житті: не тільки в особистому, але й творчому.

“Насправді я була в таких місцях, куди відмовилися їхати мої музиканти. І єдина людина, яка мене туди повезла, із яким я була поруч, хто мені допомагав і захищав мене, тому що ми знаєш були в таких гарячих точках – це чоловік, тому так, він зі мною”

При цьому артистка вже ділиться своїми сподіваннями, що навчиться не тільки бути коханою жінкою, але й хорошою мамою.

Схожі статті

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.