|
16.03.2023 10:04

Хто чоловік 47-річної Наталії Могилевської? Співачка вперше розкрила, з ким живе насправді: “Так, він зі мною”

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська розповіла про свого таємного коханого, з яким почала жити у 2022-у. Усі деталі в нашій статті.

Тривалий час про бойфрендів Наталії Могилевської в мережі не було жодної інформації. Артистка не поспішала розкривати особистості своїх обранців, і лише інтригувала фанатів різноманітними імовірними романами. Однак, 2022-го все кардинально змінилося.

Хто чоловік Наталії Могилевської

Навесні минулого року Наталія Могилевська зізналася, що в її житті з’явився чоловік, якому вона змогла довіритися, якого покохала і який став для неї великою підтримкою. Таємничий коханець зірки їздив з нею у найгарячіші точки, щоб вона могла виступити для військових, а також допоміг їй евакуювати сестру, що мала от-от народити.

Хто чоловік Наталії Могилевської

Але і на цей раз Наталія Могилевська вирішила зберегти особистість свого чоловіка в секреті. Хіба що пізніше вона зізналася, що знайома з ним вже 20 років. Деякий час чоловік проживав за кордоном, але зараз знаходиться в Україні і живе під одним дахом з новою коханою. Ба більше, раніше він намагався ініціювати стосунки артисткою, але був занадто вимогливим до своєї обраниці, а тому Могилевська не дала йому шансу. Співачка була зосереджена на своїй кар’єрі, отже ті стосунки були не можливими.

Зараз Наталія не приховує, що він відіграє дуже важливу роль у її житті: не тільки в особистому, але й творчому.

“Насправді я була в таких місцях, куди відмовилися їхати мої музиканти. І єдина людина, яка мене туди повезла, із яким я була поруч, хто мені допомагав і захищав мене, тому що ми знаєш були в таких гарячих точках – це чоловік, тому так, він зі мною”

При цьому артистка вже ділиться своїми сподіваннями, що навчиться не тільки бути коханою жінкою, але й хорошою мамою.