|
19.03.2023 22:38

Оля Полякова розповіла, як вмовляла маму виїхати з росії та розлучитися з чоловіком-росіянином: “Він проти”

Знаменита українська співачка Оля Полякова дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше розповіла про те, як намагалася вмовити свою матір покинути російську федерацію.

Як відомо, Оля Полякова на стримувала себе у висловлюваннях після того, як розпочалася повномасштабна війна в Україні. І це було доволі сміливим кроком, адже у артистки на той момент на території російської федерації перебувала рідна людина. Матір співачка проживала там разом зі своїм чоловіком. Тож виконавиця зіштовхнулися з ситуацією, коли необхідно вмовити її виїхати та знайти прихисток в іншій країні.

Оля Полякова розповіла, як вмовляла маму виїхати з росії

Оля Полякова розповіла, як вмовляла маму виїхати з росії

Так, Оля Полякова серйозно тривожилася за маму через свою позицію. Зірка боялася, що її найближчу людину можуть навіть взяти в заручники. Врешті-решт, жінці довелося покинути свого чоловіка-росіянина та евакуюватися. Втім, подружжя продовжує підтримувати зв’язок і не можу дочекатися, коли їхня розлука закінчиться.

Виконавиця підкреслила, що її вітчим підтримує Україну повністю і прекрасно розуміє, який злочин скоїла його Батьківщина.

Оля Полякова розповіла, як вмовляла матір виїхати з росії

“Я говорила: “Мамо, ти у мене там як заручник, я боюся за тебе. Тому що незрозуміло, як вони захочуть закрити мені рота, якщо ти там перебуваєш”. Для неї це трагічна історія, тому що довелося розлучитися, і вони можуть бачитися десь на виїзді. Він нормальний, він все розуміє, він, звичайно, проти”, — розповіла співачка в інтерв’ю для Раміни Есхакзай.

Раніше Оля розповідала, як вони з матір’ю та двома дочками уживалися у Європі. Зокрема артистка зізнавалася, що морально було неймовірно важко, і вона все покидала і виходила гуляти у самотності, щоб охолодити, освіжити думки та повернутися до сім’ї.