|
21.03.2023 18:12

Концерт Таїсії Повалій у росії відмінили з невідомих причин: невже екс-українка змінила свою позицію?

Таїсія Повалій колись була українською співачкою, яку дуже любила та поважала публіка. Її пісні брали у різні серіали, фільми, мюзикли. Запрошували на концерти та наспівували її пісні роками.

Повалій завжди мала привілеї, оскільки вона є не тільки талановитою співачкою, а ще й дружиною продюсера, а це вирішує багато речей у шоу-бізнесі. Тому, до неї часто ставились з надлишковою повагою і багато чого їй пробачалося та дозволялося. Цю жінку заведено вважати народною артисткою, але тепер вже давно відпало питання, якої країни.

Таїсія Повалій

Річ в тому, що Таїсія багато років тому обрала для себе розвиток в росії, і це можна пояснити тим, що багато артистів, чомусь, раніше вважали що саме у рф є набагато більше можливостей та грошей. Тому, такі артистки як Повалій, Лорак, Лобода та Брежнєва в свій час обрали росію. Але хтось схаменувся у 2022, а хтось досі ходить під керівництвом пропаганди або страху втратити нажите.

Так, артистка, яка плідно працювала в Україні й саме тут вона стала легендою, досі не хоче сприймати реальність та навіть не чує своїх друзів. Адже колись її найкращим другом був Павло Зібров, і ще у 2014 році він намагався відкрити очі співачці. Та згодом зрозумів, що все це марно й зовсім припинив спілкуватися з нею та з Ліхутою.

Здавалося б залишилась співачка в росії, продовжує заробляти великі суми грошей та залишається тихою у цьому диктаторському режимі. Але останнім часом мережею ширяться новини про відміну концертів Таїсії.

Концерти Повалій скасували у містах рф

Про це оголошує її концертний менеджер, але без жодних причин. Та цікавим є те, що в артистки запланований тур по містах рф, і вже у регіона забайкалья, бурятії та в іркутській області концерти зірки скасували. Чому так відбувається ніхто не знає, проте це дуже дивно, адже Повалій не змінювала своєї позиції. Вона продовжує підтримувати агресію обраної країни та тихесенько закриває собі рота та очі на всі страшні події.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.