(Відео) Таїсію Повалій запідозрили у плагіаті Алли Пугачової та розкритикували в мережі: “Погана копія”

Таїсія Повалій - яскрава українська зірка з неповторною автентичною манерою виконання пісень. Невже вдалася до копіювання чужого стилю?

Таїсія Повалій. Героїня цього матеріалу може похвалитися автентичним виконанням народних пісень, романсів та популярної музики. Її голос звучав на стадіонах і зараз фанати раді бачити співачку на сцені.

Таїсія Повалій 

Та нещодавній виступ у мережі не оцінили. Артистка на черговому концерті вирішила заспівати легендарний хіт “Одолжила”. Він завжди був у репертуарі Алли Пугачової. Та зараз слухачі були не у захваті від її виконання. Співачку звинуватили у плагіаті.

Перед глядачами співачка постала у яскравому костюмі-балахоні, з шикарною укладкою та яскравим макіяжем.

У коментарях гнівно написали:

  • Наряд, манера виконання і навіть інтонації в голосі, як у Пугачової
  • Щось то мені Пугачову нагадало
  • На жаль, Ви зробили погану копію манери виконання А.Пугачевої. Співайте цю прекрасну пісню як раніше
  • Погана копія Алли Пугачової

Втім зірка на віртуальних критиків уваги не звертає.

Де живе зараз співачка?

Таїсія Повалій живе на дві країни. Ще у 2019 році її чоловік і за сумісництвом продюсер Ігор Ліхута говорив, що всі чутки про те, що співачка вирішила обірвати зв’язки з Україною та поїхати у Москву – нісенітниці. За словами чоловіка у них там навіть не було власного майна.

Та сама зірка не раз відзначала у себе на сторінках соціальних мереж геолокацію “Київ”. Тут в Україні вона продовжує працювати над музикою і часто показує світлини прямо зі студії звукозапису. Виступала також і на українських каналах.

Схожі статті