Камалія відреагувала на скандал із дитиною і влаштувала небачене прямо в студії: “Соплячка невихована”

Найбагатша співачка українка Камалія прийшла на інтерв'ю на радіо та влаштувала шоу зі скакалкою у відповідь на скандал, який прогримів в мережі.

Найбагатша співачка України Камалія з чуток знає, що таке критика аудиторії під час війни. Декілька тижнів тому артистка рушила разом зі своєю сім’єю на відпочинок, за що була жорстко розкритикована фанатами.

Камалія публічно відреагувала на скандал з дитиною та скакалкою

Основною аргументацією в таких випадках на даний момент служить, що щасливі публікації та веселощі недоречні у такі часи. Однак артистка заявила, що зробила багато для своєї країни, щоб мати право насолодитися компанією свого коханого чоловіка та дітей, з якими бачиться вкрай рідко.

Тому не дивно, що не так давно виконавиця вступилася за маленьку дівчинку, яка потрапила у досить схожу ситуацію.

Камалія публічно відреагувала на скандал з маленькою дівчинкою та скакалкою

Співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому бере скакалку в свої руки та починає стрибати прямо під час запису у радіостудії. Таким чином артистка вирішила підтримати маленьку дівчинку, що зіштовхнулася з агресивною поведінкою літньої жінки.

На відео можна також побачити ситуацію, яка і викликала реакцію Камалії: дитина стрибає на скакалці, а інша героїня ролику спочатку просить її зупинитися, а потім відверто лається.

При цьому радіоведучі активно підтримували артистку та заохочували її до дій. Варто відмітити, що даний крок був продуманий заздалегідь, адже Камалія одяглася відповідно, щоб їй було зручно виконати даний перфоманс. І також варто підкреслити, що спортивна підготовка артистки вельми задовільна, адже вона без проблем впоралася з даною вправою.

Нагадуємо, що після 24 лютого артистка та її чоловік-мільярдер докладали неймовірних зусиль, аби всіляко допомогти своїй країні. Ба більше, зірка залишилася на своїй батьківщині, не дивлячись на можливість евакуюватися разом з родиною. І лише через місяць Гриня нашої статті наважилася покинути Україну та рушити на гастролі, за допомогою яких змогла зібрати гроші для благодійності.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.