“Якесь божевілля”: дружину Мохаммада Захура Камалію обвели навколо пальця та підставили під час війни

Знаменита українська співачка Камалія розповіла, що стала в черговий раз жертвою шахраїв через своє відоме ім'я. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська співачка Камалія вже не вперше стає жертвою шахраїв. Для знаменитостей це серйозна проблема, адже з появою соціальних мереж стало дуже просто використовувати їхнє ім’я для реалізації злочинних планів. Нещодавно так сталося із найбагатшою артисткою України, яка знову була вимушена виправдовуватися перед своєю аудиторією та попереджати їх про небезпеку, що може очікувати на ни через їхню любов до її творчості.

Дружину Мохаммада Захура Камалію обвели навколо пальця

Камалія вперше розповіла, чому її покинув чоловік Мохаммад Захур
Дружину Мохаммада Захура Камалію обвели навколо пальця

Камалія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram скріншоти публікації шахраїв, які діяли на Facebook. Злочинці від імені артистки влаштували розіграш, який на своїй меті мав обчистити кишені фанатів артистки.

Зірка нагадала, що будь-які заходи проводить лише на офіційних сторінках, і в черговий раз вказала їхні адреси. Також Камалія підкреслила, що зараз не проводить жодних розіграшів, марафонів, тощо.

Не варто і казати, що реакція її підписників була дуже емоційною. Хтось відверто лаявся у коментарях, хтось ділився негативними емоціями у зв’язку з тим, що в цьому світі повно недобрих людей.

Дружину Мохаммада Захура Камалію обвели навколо пальця

Нагадуємо, що не так давно, я потрапила в ще одну дуже неприємну ситуацію. Журналісти неправильно трактували її розповідь про передані Україні винищувачі. Співачці довелося виходити у прямий ефір та пояснювати, що її чоловік ніколи не закупляв винищувачі, але ще допоміг Пакистану передати їх нашій державі. Втім, мережею досі блукають чутки про те, що саме мільярдер зробив такий щедрий подарунок Україні.

Схожі статті