Ведуча “Сніданок з 1+1” Шовкопляс приголомшила новиною про смерть близької людини: “Хочу запам’ятати тебе”

Знаменита українська телеведуча Неля Шовкопляс сколихнула мережу повідомленням про втрату, яку днями понесла. Зірка телебачення попрощалася зі своєю подругою.

Неля Шовкопляс без перебільшень полюбилася аудиторії саме за свою щирість, відкритість та непідробні емоції. Зірка вміло проводить обмін енергією з глядачами і може як розвеселити їх, так і вселити надію або налаштувати на боротьбу за справедливість. Ці риси характеру в журналістці незмінні, і з роками лише більше підкорюють серця глядачів.

Неля Шовкопляс приголомшила новиною про смерть близької людини

На своєму акаунті вона не менш справжня, ніж на екрані. Ба більше, Нелі вдається поділитися тими деталями її особистого життя та досвіду, для яких не вистачає екранного часу. Звісно, інколи вона повідомляє про болючі втрати. Як наприклад, нещодавно вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що прощається зі своєю подругою Оленою.

Неля Шовкопляс приголомшила новиною про смерть близької людини

Шовкопляс оприлюднила декілька фотографій з спокійною та публічно розповіла про свої емоції від втрати.

“Моя красива Маня, моя дорога дівчинка ще зі школи. Людина з якою на 1 хвилі були, незважаючи ні на руки ні на відстань… Спочивай з миром… Ніколи не забудемо тебе наша дівчинка… Так проводжали нашу Лєну в Німеччину на лікування. Фото з жд вокзалу в Києві. Стримували сльози і до останнього вірили, що вона переможе хворобу”

Який саме діагноз забрав життя у близької людини Неля Шовкопляс не розповіла. Однак, на особистому акаунті Олени вказано, що вона боролася з  карциномою (раком яєчників). Дівчина працювала фотографом і, судячи з усього, обожнювала тварин.

Після отриманої новини про смерть рідної людини телеведуча попросила допомогти сім’ї Олени фінансово, щоб у них була можливість поховати покійну в рідному містечку. Кошти покійна збирала і раніше, але на своє лікування.

Варто відзначити, що Неля Шовкопляс дуже цінує своїх друзів. Користувачі мережі, які давно підписані на телеведучу знають, що вона багато часу проводить у їхній компанії, з задоволенням подорожує з ними і завжди готова підтримати дорогих їй людей.

Схожі статті

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.