Учасниця “МастерШеф. Професіонали-4” Вікторія Рябова пошкодувала про участь в шоу: “Все було як в тумані”

Для багатьох людей знятись у телепроекті — це заповітна мрія, здійснити яку не завжди можливо. Втім є ті, кому вдається досягнути поставлених цілей. Та чи завжди це виправдано?

Українські телешоу вже давно стали частиною нашої культури. Деякі з них транслюються на телеекранах по десять а то й двадцять років. Цілі покоління українців полюбили творіння сценаристів різних каналів. Взяти хоча б “Супермодель по-українськи”, “Україна має талант” та інші. Чимало малих та дорослих українців мріють про участь в улюбленому шоу, побачити ведучих та суддів на власні очі. Врешті-решт, отримати бажану популярність в медіапросторі. Втім чи завжди мрії збігаються із реальністю?

Очікування/реальність

Вікторія Рябова, учасниця відомого проекту “МастерШеф. Професіонали-4”, яке транслюється на телеканалі СТБ, на своїй сторінці в Instagram поділилась своєю історією з шоу. Дівчина родом із Вінниці. Батько дівчини ще в дитинстві помітив її схильність до кулінарії. Вікторія Рябова — професійна кондитерка. До речі, ціквий факт про дівчину: її торт занесли в Книгу рекордів України. Їй вдалося приготувати найвищий торт в країні — цілих три метри. За словами Вікторії, вона прикладає максимум зусиль, аби довести татові, який зараз перебуває на фронті, що він повірив в її талант він не дарма.

Учасниця МастерШеф. Професіонали-4 Вікторія Рябова
Учасниця МастерШеф. Професіонали-4 Вікторія Рябова

Тож, власне, дівчина на своїй сторінці розповіла, що участь в шоу виявилась не такою, як вона її уявляла. Коли дівчину запросили на кастинг, вона не думала, що пройде далі. Ба більше, Вікторія написала, що думала над тим, де знайти нову роботу. Втім, на її превеликий подів, судді сказали їй три “так”. Далі розпочались зйомки. Через понаднормову роботу та обмежений час для приготування страв, дівчина постійно знаходилась у стані стресу. Ось як вона описала свій стан під час зйомок:

“І пішло поїхало, з ранку до вечору зйомки, стрес, тому що коли ти заходиш на кухню, не розуміючи що на тебе чекає, в тебе немає нікої можливості подивитись в свій робочий блокнот, ти маєш пам’ятати все, все мать твою …
Плюс час обмежений, і взагалі коли робиш пропрацюваня на роботі, це в середньому два три рази, щоб ти дійшов до потрібного результату, а тут 1,5 години на все про все …і якісь обмеження, продукти, світло … повітряні тривоги “.

Вікторія зізналась, що шкодувала безліч разів про участь в “МастерШеф”. Однак по-справжньому розслабитись кондитерка змогла лише після того, як покинула проект. За словами дівчини, вона нарешті повернулась до свого колишнього життя і безмежно рада, що цей період вже позаду.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.