Куди зникла Гайтана? Зірка не поділила з Мозговою чоловіка та потрапила в любовний трикутник: “Ніколи більше”

Колись Гайтана була українською суперзіркою, але згодом її слова згасла, а популярність вщухла. Що сталося, куди зникла співачка і через що їй довелося пройти?

Колись талановита та популярна співачка Гайтана розповідала про те, як хоче зробити джаз частиною українського шоу-бізнесу. Зірка виконавиці палала яскраво, аж допоки вона не взяла участь у Євробаченні. Що сталося після цього невідомо, однак артистка неодноразово натякала, що ця невдача боляче вдарила по її гаманцю і розвивати кар’єру далі було складно через фінансові труднощі. Згодом з’явилася інформація і про депресію жінки.

Втім, артистка продовжує займатися музикою, реалізувалася як матір і не проти дати коментар журналістам.

Гайтана розповіла, як склалося її життя

Куди зникла зі сцени Гайтана і чим вона зараз займається
Гайтана розповіла, як склалося її життя після роману з одруженим чоловіком

Зокрема на заході своєї кар’єри навколо співачки розгорівся гучний скандал. Гайтана вийшла заміж за Едуарда Кліма, який заради неї пішов від дружини та трьох дітей. Але як з’ясувалося, виникли проблеми з розлученням, і на момент, поки співачка розповідала про те, що планує святкувати аж в трьох місцях: в Україні, де живе її мама, у Конго, де жив її тато, та на Гавайях – в її улюбленому куточку світу, в мережі точилися розмови про те, наскільки це не етично.

Гайтана
Гайтана розповіла, як склалося її життя

Втім, стосунки з Едуардом закінчилося і стало відомо, що Клім розбив далеко не одне жіноче серце. Подейкували, що Олена Мозгова була закохана в продюсера, а Олександр Пономарьов згодом підтвердив дану інформацію. І якщо продюсерка ніколи не коментувала плітки про її почуття до екс-чоловіка Гайтани, то остання публічно визнала, що скоїла помилку.

Гайтана розповіла, як склалося її життя

“Мене запитали в інтерв’ю про табу у моєму житті. У житті завжди були, є і будуть спокуси, спокуси… Але я собі дала одну важливу обіцянку. Я ніколи більше не дозволю собі закрутити роман із одруженим чоловіком”, – написала Гайтана.

Зараз у співачки щасливий шлюб та дитина. Артистка мріяла про народження донечки, і коли спадкоємиця з’явилася на світ, вона назвала її Ніколь. Особистість свого чоловіка Гайтана принципово не розкриває і усе особисте приховує від публіки.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.