|
29.03.2023 07:19

Талановиті в усьому: українські вокалісти, які знялись у кіно – Даша Астаф’єва, Ірина Федишин, Дзідзьо та інші

Світ шоу-бізнесу — це море можливостей. Здобувши популярність в одній сфері, селебріті може підкорити якусь іншу. Хто з українських співаків знявся в кіно читайте далі.

Правду кажуть, що талановиті люди талановиті в усьому. Особливо це стосується представників шоу-бізнесу. Дуже часто, для того, щоб залишатись на плану й не втрачати популярність, представники однієї сфери діяльності пробують себе в іншій. Так, наприклад, нерідко ми можемо побачити улюблених співаків у кіно. Або все може бути навпаки: актори починають музичну кар’єру. То ж хто з українських співаків спробував себе в ролі актора?

Даша Астаф’єва

Даша Астаф’єва — це популярна українська модель та співачка. Популярність дівчина отримала після участі в телепроекті “Фабрика зірок” в 2007 році. Пізніше Астаф’єва приєдналась до музичної групи Nikita. У 2011 році співачка вирішила змінити сферу діяльності і знялась у фільмі під назвою “Закохані в Київ”. Ця кінокартина стала поштовхом до зйомок в інших фільмах. Загалом, наразі фільмографія Даші Астаф’євої складає близько дванадцяти робіт.

Фільмографія Даши Астаф’євої

Ірина Федишин

Ірина Федишин — це українська співачка, яка почала займатись музикою ще в дитинстві. В юнацтві вона брала участь у багатьох конкурсах та фестивалях. Пізніше, у 2005 році, вона дійшла до півфіналу національного конкурсу Євробачення. За всі роки своєї кар’єри вона стала однією із основних зірок українського шоу-бізнесу. Нещодавно вона повідомила на своїй сторінці в Instagram про те, що вона знялась в серіалі. Мова йде про серіал під назвою “Скажені сусіди”, який транслюється на телеканалі ТЕТ. Днями відбулась прем’єра серії, в якій, власне, і можна побачити Ірину Федишин. Це був її перший досвід зйомок в кіно.

Ірина Федишин вперше знялась в кіно

Дзідзьо

Український співак Дзідзьо перевершив усіх в цьому списку. Попри те, що чоловік іноді з’являється в епізодах фільмів та серіалів, він також є режисером власних кінокартин. Прикметно, що співак заснував власну студію Dzidziofilm, яка випустила такі фільми, як: “Dzidzio Контрабас” та “Dzidzio Перший раз”. Крім того, фанати чоловіка могли бачити його також в серіалі “Слуга народу” та “Свінгерах 2”. Також на студії випускаються кліпи до пісень Дзідзьо.

Дзідзьо на зйомках фільму “Контрабас”

Тіна Кароль

Українська співачка Тіна Кароль також має декілька робіт у своїй фільмографії. Так, на рахунку жінки близько шести ролей у кіно та серіалах. Побачити в епізодичних або головних ролях Тіну можна у таких роботах, як: “Папік”, “Великі Вуйки 2”, “Колишні”, “Танго кохання” та інші. Також співачка має фільм під назвою “Сила кохання та голосу”. Він складається із виступів Тіни, між якими вона розповідає різні історії з життя. Другою кінороботою, яка заслуговує на окрему увагу, є “Інтонації”. За стилем та композицією цей фільм схожий із попереднім. Втім головна відмінність у тому, що він розповідає історію створення однойменного альбому співачки.

Тіна Кароль у фільмі “Колишні”