“Ми хочемо показати силу кохання”: Даша Астаф’єва та Олексій Дурнєв будуть разом вести шоу про побачення

Знаменитий український шоумен Олексій Дурнєв та модель Даша Астаф'єва розповіли про новий проєкт, в якому будуть брати участь. Усі деталі в нашій статті.

Свого часу Даша Астаф’єва і Олексій Дурнєв настільки швидко знайшли спільну мову, що їх почали підозрювати у романі. В цьому послужила не тільки особлива хімія між молодими людьми, але і ставлення шоумена до моделі: Олексій, який жорстко жартує над своїми гостями, завжди поблажливо ставився до красуні, чим викликав чутки про почуття до неї.

Втім, обидва запевняють, що нічого, окрім дружби між ними немає. Тим не менш, нещодавно стало відомо про новий етап стосунків у зірок: відтепер вони колеги.

Даша Астаф’єва і Олексій Дурнєв стали співведучими

Даша Астаф’єва та Олексій Дурнєв будуть разом вести шоу

Нещодавно телеканал ТЕТ повідомив, що Даша Астаф’єва і Олексій Дурнєв будуть новими у ведучими проєкту “Побачення без фільтрів”.

Формат розважального шоу допокищо не зовсім зрозумілий, хоча головною метою є показати людям справжні почуття, емоції та історії.

“Ми хочемо показати силу кохання, різноманітність характерів і стосунків та надихнути на романтичні жести. Навіть зараз, під час війни, ми продовжуємо прагнути знайти “своє”, “рідне”. Та поки пошуки продовжуються, ТЕТ підійме настрій, бойовий дух і наділить сміливістю”, – розповіла генеральна продюсерка телеканалу ТЕТ Оксана Петришин.

Відомо, що аудиторія зможе спостерігати за 60 побаченнями. І ба більше, великий відсоток молодих людей, які взяли участь у зйомках, продовжили свої стосунки за кадром.

Немає сумнівів, що тандем із телеведучих підібраний для романтичної програми ідеально, адже між Дашою та Олексієм вже багато років відчувається “напруга”.

Схожі статті