|
29.03.2023 22:58

Від улюбленої ведучої “Орел і Решка” до зрадниці: гучні скандали з Регіною Тодоренко, які викрили одеситку

Колись знаменита українська телеведуча та виконавиця, а згодом скандалістка з російської федерації, Регіна Тодоренко, стала володаркою дуже неоднозначної репутації.

Старт телевізійної кар’єри Регіни Тодоренко розпочався на Новому каналі. Вперше дівчина з’явилася в ефірі шоу “Фабрика зірок-2”. Згодом співачка продюсувалася Наталією Могилевською, а потім змінила музичну кар’єру на роботу телеведучої, і варто відмітити доволі успішно.

Декілька сезонів увесь пострадянський простір спостерігав за тим, як Тодоренко подорожує світом зі своїми партнерами по екрану.

Як склалася доля Регіни Тодоренко

А згодом розпочалося життя в Москві. Регіна емігрувала до російської федерації, вийшла заміж за популярного виконавця двотисячних Влада Топалова та народила йому сина.

Як склалася доля Регіни Тодоренко

Перший скандал, який змусив сумніватися багатьох шанувальників співачки у тому, що вона заслужено користується любов’ю мільйонів прогримів 4 роки тому. Мова йде про ефір з чоловіком, в якому Тодоренко запитала жінок: “Що ви зробили, щоб вас не б*ли?”

Як склалася доля Регіни Тодоренко

Це спровокувало гучний скандал, в результаті якого зірка втратила статус “жінки року”. Згодом стало відомо і про розірвання рекламних контрактів, які приносили неймовірні доходи співачці. Тривалий час і виконавиця, і її чоловік намагалися всіляко перекрутити сказане, виправдатися та уникнути критики, але врешті-решт Регіні довелося визнати свою помилку, в результаті чого, вона створила інтерв’ю, яке було присвячено темі, що і викликала дисонанс в суспільстві .

Але на цьому псування репутації артистки не зупинилося. Незабаром Регіна прийняла рішення заробити грошей, навчаючи людей привертати до себе багатство та успіх. Фанати масово купували її онлайн-уроки, але натомість отримували інформацію, в якій Регіна радила зв’язуватися з космосом, візуалізувати та витрачати на себе. На уроки співачки згодом вийшло безліч викриттів, в яких зірку називали “інфоциганкою”.

Коли розпочалася повномасштабна війна в Україні Регіна Тодоренко зайняла позицію свого чоловіка, продовжила мовчати та виправдовуватися. Врешті-решт, щоб не залишалося жодних питань, вона створила пісню, в якій попрощалася зі своїми батьками, що на той момент знаходилися в Одесі та бачили усе своїми очима. Даний вчинок настільки вразив і колег Регіни, і шанувальників, що будь-які надії на її підтримку були розбиті.