“Не дзвони мені, тату”: вагітна Регіна Тодоренко вразила публічним прощанням з батьками, які залишились в Україні

Відома російська телеведуча українського походження Регіна Тодоренко вразила цинічним прощанням з батьками, які перебувають в Україні. Усі деталі в статті.

З кінця лютого на Регіну Тодоренко знову виливається хейт. На цей раз артистка не догодила користувача мережі своїм мовчанням. Не дивлячись на те, що її батьки знаходяться в Одесі, артистка знаходить доречним хизуватися своїм гардеробом або розповідати про особисті проблеми.

Через деякий час Регіна публічно заявила, що нічого не говорить через різні політичні погляди з чоловіком. Задля гармонії в сім’ї співачка готова на все. Втім, вона все ж таки знайшла спосіб висловитися: Регіна Тодоренко створила пісню, в якій попрощалася з батьками-українцями.

Тодоренко вразила публічним прощанням з батьками-українцями

Після обурливої заяви про Україну Регіна Тодоренко розкрила стать майбутньої дитини
Тодоренко вразила публічним прощанням з батьками-українцями

На днях відбулася прем’єра пісні Регіні Тодоренко – “Він за мною”. Трек, очевидно, про любов до чоловіка-росіянина Влада Топалова. Саме через нього співачка потрапила у таку ситуацію, тож не дивно, що у її новому синглі звучатимуть слова “до побачення всім”.

У свіжій композиції звучать досить символічні фрази про прощання з батьками, внутрішні зміни та байдужість до того, що говорять про неї інші:

“Не чекай мене, мамо, сьогодні не повернуся додому; Не дзвони мені, тату, дочка твоя стала іншою”

Варто відмітити, що буквально на днях Женя Синельников давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому заявив, що Тодоренко нібито була вимушена мовчати через погрози, які отримувала по телефону. Однак нова композиція говорить про зовсім іншу позицію артистки.

Нагадуємо, що Коля Сєрга звинуватив Регіну в ігнорі після новини про загибель її колишнього коханого.

Схожі статті