Голубці Кузьми Скрябіна, борщ Олега Винника і заливне Ольги Сумської: шлях до серця зірок лежить через шлунок

Здавалося б, існує стільки рецептів, що не має бути складнощів із вибором сніданку, обіду або вечері. Втім іноді дуже складно серед них знайти надійний, той, який точно сподобається. Однак українські зірки поділилися своїми улюбленими.

Існує думка про те, що зірки дуже вибагливі в усіх аспектах життя. Вдягають вони лише брендовий дорогий одяг за тисячі гривень, живуть тільки в петн-хаусах із євроремонтом, а їдять виключно вишукані страви. Однак виявляється, що все набагато простіше й відрізняється від романтизованих та ідеалізованих уявлень фанатів. Українські традиційні страви — це справжній тренд. Зараз мільйони людей почали глибше цікавитись культурою нашої країни, і, відповідно, кухня входить до переліку аспектів, які активно досліджуються. Отож що смачненького полюбляють їсти вітчизняні зірки? Читайте далі)

Олег Винник

Якщо поглянути на співака та проаналізувати його образ, то складається враження, що він має високу самооцінку. Як наслідок, його вподобання також не з простих. На ділі, виявляється, все набагато простіше. В одному з інтерв’ю Олег Винник заявив, що його улюблена страва — це борщ. Ба більше, співак поділився із фанатами цікавим фактом зі своєї біографії: чоловік може приготувати будь-що, окрім випічки. Після відвідин будь-якого ресторану, він іноді готує вдома аналогічні страви. Він зізнається, що у нього виходить не гірше.

Тож Олег Винник розповів детальніше про свої борщові вподобання. Його секрет приготування в тому, що він використовує молоду капусту, додає запашний старий кріп та молодий часник. Ці компоненти роблять страву більш насиченою та смачною. Співак зізнається, що його гості завжди в захваті від цього кулінарного шедевра.

Олег Винник - справжній фанат борщу
Олег Винник – справжній фанат борщу

Кузьма Скрябін

На превеликий жаль, відомий український співак Кузьма Скрябін загинув дев’ять років тому. Його смерть стала трагедією майже для всієї України. Чоловік був надзвичайно позитивноюю та світлою людиною, яка заряджала всіх довкола. В одному з інтерв’ю мама співака Ольга Кузьменко ділилась спогадами із життя Кузьми Скрябіна. Не оминула вона його гастрономічних вподобань. Жінка згадує, що син обожнював домашні голубці. Це була його найулюбленіша страва з усіх. А головний секретом цього кулінарного творіння була начинка. У голубцях замість м’яса з рисом була картопля із морквою та цибулею.

Кузьма Скрябін був фанатом голубців із картоплею
Кузьма Скрябін був фанатом голубців із картоплею

Ольга Сумська

Усім відома українська акторка Ольга Сумська нерідко ділиться із прихильниками цікавими рецептами. У той період, коли Україна потерпала від постійних відключень світла, вона розраджувала підписників та розповіла рецепт смачнющого холодцю. На своїй сторінці в Instagram жінка коротенько описала рецепт:

“М’ясо варимо, поки є світло (п’ять годин), моркву і цибулю варимо в тому ж бульйоні одну годину. Відділяємо м’ясо від кісточок, вичавлюємо кілька зубчиків часнику прямо в каструлю, солимо, перчимо, лавровий лист – два листочки. Усе розподіляємо по судочках, можна заморозити”.

Ольга Сумська поділилась простим рецептом холодця
Ольга Сумська поділилась простим рецептом холодця

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?