Племінниця Тіни Кароль святкує день народження в Німеччині: як виглядає маленька копія поп-діви

Тіна Кароль відома українська співачка, яка змогла завоювати шалене визнання серед колег та своїх слухачів. Її тембр голосу та унікальні тексти досі потрапляють у серця українців.

Якщо про творчість Тіни відомо неймовірно багато інформації, то про її життя поза сценою артистка не надто охоче розповідає. Річ в тому, що Тіна Водолій, і вона багато чого тримає в собі. Тобто, певні проблеми чи щось особисте. Їй важко дається розповідати комусь про свої емоції та переживання. Навіть в одному з давнім інтерв’ю Тіна казала, що коли їй погано, вона нікому не жаліється, бо у неї є вона.

Тяга Кароль

Напевно, найближчою людиною для Тіни все ж таки був її чоловік Євген Огір, якому вона довіряла на мільйон відсотків. Але після того, як чоловік пішов з життя, й цю роль на себе взяла Кароль. Тому, виговоритись комусь для неї важко та навіть неприпустимо. Адже вона доросла сильна жінка, яка вже багато років порається зі своїми проблемами самостійно.

Та саме через те, що Тіна недостатньо багато розповідає про свою родину, мало хто знає, що  у співаки є маленька племінниця, яка зараз живе у Німеччині. Дівчинку звати Веста, і вона святкує свій день народження за кордоном вперше. Про це розповіла мама дівчинки Наталя на своїй сторінці в соціальній мережі instagram та ніжно привітала свою принцесу.

“Мила моя, вітаю тебе з днем народження! Нехай твоє життя буде немов казка, нехай доля тобі дарує справжні дива та велику удачу. Бажаю тобі, моя радість, завжди залишатися красивою і зовні, і всередині, пишатися собою, примножувати своє щастя та свої успіхи” –  написала мама Вести.

Видно, що маленька племінниця поп-діви в цей день почуває себе щасливою та готова розділити цей день з близькими людьми. Весту задарували квітами та солодощами, а що ще потрібно дитині для щастя. Чим більше солодкого – тим краще.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.