Що у шоу-бізнесі думають про GIP C, яка заявила про зради Потапа у шлюбі з Каменських: “Є що приховувати”

Не так давно в українському шоу-бізнесі прогримів скандал з участю Потапа. Екс-підопічна зірки Євгенія Горда звинуватила його у зрадах дружині.

Декілька тижнів тому знаменитий український продюсер та репер Потап потрапив у найгучніший скандал імовірно за усю його кар’єру. Мова йде про звинувачення його екс-підопічної Євгенії Гордої, яка на даний момент виступає під псевдонімом GIP C. Виконавиця стверджує, що її наставник зраджував своїй дружині.

Мова йде про роман з нею, а також з іншими дівчатами. Євгенія стверджувала, що в неї є докази її слів, однак поки що їх не надала. Натомість Потап зберігає мовчання і цим змушує вірних шанувальників, які ще два тижні тому усіма силами захищали його в коментарях вважати, що зірці все ж таки є що приховувати.

Що у шоу-бізнесі думають про GIP C

GIP C розповіла, чому раніше не розсекретила роман з Потапом
Що у шоу-бізнесі думають про GIP C

Такої ж думки дотримується і Слава Дьомін, який нещодавно прокоментував події минулих днів. Але журналіст також вважає, що є висока імовірність того, що це піар-гра, яку розіграли між собою продюсер та виконавиця.

“Я не пам’ятаю таку співачку – Gip C. Схоже все це на те, що хтось вирішив трохи хайпанути. Але якщо ця артистка надасть докази, я візьму свої слова назад. Мене дивує, чому Потап не з’являється у публічному просторі і не відповідає на запитання. Тут два варіанти: або артисту є що приховувати, або це піар-гра, щоб максимально підігріти інтерес до власної персони, а потім випустити пісню”, – заявив Демін.

Нагадуємо, що одразу після того, як скандал почав висвітлюватися в ЗМІ Настя Каменських повідомила про те, що вимушена поставити на паузу свій концертний тур через стан здоров’я. Співачка повідомила, що в неї новоутворення у голосових зв’язках і вона може назавжди втратити голос. Деякий час зірку підозрювали в обмані.

Настя Каменських втратила голос
Що у шоу-бізнесі думають про GIP C

Саме тому вона наполегливо показує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як проходить лікування і які процедури їй доводиться терпіти кожен день, щоб повернути свій вокал. Не дивлячись на це, аудиторія все ще виражає свою недовіру через чутки про розлучення з Потапом новину про те, що він неодноразово вдавався до адюльтеру.

Тим часом Євгенія, яка створила скандал на даний момент перебуває в Сполучених Штатах Америки.

Схожі статті

“Я мільйонер”: 37-річний Клопотенко вже не просто Євген – як кулінар заробив перші великі гроші

Євген Клопотенко здобув шалену популярність на кулінарному шоу "МастерШеф", згодом відкрив власний бізнес, тож кулінар вирішив поділитись, як заробив свій перший мільйон.

Катерина Кухар вперше розповіла, чим заплатила, аби бути балериною: “Дві секунди на язику”

Катерина Кухар публічно розповіла, чим заплатила за те, аби зробити карʼєру в балеті та стати примою-балериною. На таке погодиться не кожна.

Який спадок отримає єдиний син Софії Ротару? Маєток, кілька квартир і це ще не все

Легенда української естради Софія Ротару за роки кар'єри заробила чимало нерухомості і зможе передати своїй сім'ї не тільки маєток. Що заробила для своєї родини співачка?

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.