Більше нічого не приховує: Аліна Гросу вперше відкрито показала свого законного чоловіка

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше відкрито показала свого другого офіційного чоловіка. За кого зірка вийшла заміж у Сполучених Штатах?

Коли Аліна Гросу переїхала до Сполучених Штатів Америки, вона стверджувала, що не емігрує, а просто з’їздила підвищити свої кваліфікаційні навички. Мовляв, в Каліфорнії вона відвідує акторські курси. Втім, пройшло вже 2 роки, а артистка навіть і не думає повертатися додому.

За цей час вона встигла побудувати дійсно нове життя в Америці. Зокрема, вона активно знімає кліпи, займається творчістю, дає виступи і навіть вийшла заміж. Особисті свого чоловіка вона приховувала довго. Але після появи в мережі весільних кадрів публіка запідозрила, що вона вийшла заміж за росіянина Романа Полянського.

Аліна Гросу показала, як виглядає її другий офіційний чоловік

Аліна Гросу показала кадри з розкішного заходу в Нью-Йорку
Аліна Гросу показала, як виглядає її другий офіційний чоловік

А не так давно зірка нанесла візит миру Нью-Йорка, який на той момент влаштовував вечірку, і прямо на кадрах засвітилася поруч з актором. Звісно, у публіки навіть не залишилося жодних сумнівів на рахунок того, за кого ж насправді вона вийшла. І судячи з усього, сама Аліна також більше немає ніякої мотивації приховувати коханого.

Днями зірка презентувала свій новий кліп, який зняла якраз разом з Романом. І раніше вона говорила про те, що співпрацювала і буде співпрацювати з російським актором. Судячи з усього, їхнє кохання продовжує розвиватися та цвісти. Цікаво, що подруга артистка рік тому говорила, що насправді у стосунках цих двох присутня конкуренція. Зважаючи на той факт, що Гросу неодноразово пробувалася у ролі акторки, це багато чого пояснює.

Аліна Гросу показала, як виглядає її другий офіційний чоловік. Кадр з нового кліпу артистки

Нагадуємо, що після 24 лютого Роман Полянський не виходив на зв’язок. Однак, Павло Зібров заявляв, що актор нібито повністю підтримує Україну, але не можу заговорити, так як його дружина та дочка знаходяться в Москві. Аліна в свою чергу взагалі ніяк не коментувала поведінку коханого і просто зізналася, що пожалкувала, що ці стосунки стали публічними.

Схожі статті

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.

У нього сила в м’язах, у неї — в красі: дружина Олександра Усика показала себе без макіяжу

Олександра Усика чудово знають у всьому світі. А його дружина для багатьох шанувальників залишаться за кадром. Тому не всі знають про те, наскільки Катерина красива.