|
10.04.2023 14:45

Знайшла заміну: хто зайняв місце Мурата Налчаджиоглу в серці співачки і став новим чоловіком Ані Лорак

Спостерігати за особистим життям зірок — це ледь не найулюбленіша справа фанатів. Особливу увагу отримують історії, пов'язані із розлученнями, скандалами та любовними трикутниками.

Останнім часом співачка Ані Лорак стала однією із найбільш скандальних представниць шоу-бізнесу. У ті часи, коли вона ще не покинула Україну та не переїхала до росії, її постать також не сходила з перших шпальт. Втім, її нещодавнє інтерв’ю наробило чимало шуму в інформаційному просторі. Жінка не з’являлась на публіці більше року, але однією розмовою їй вдалося остаточно зруйнувати свій імідж для українців. У попередніх матеріалах ми писали про висловлювання Ані Лорак про війну в Україні, а тепер розкажемо про її зміни в особистому житті.

Новий Аполлон з Греції

Співачка поділилась подробицями нових стосунків. Виявилось, що заміною її колишньому чоловіку став інструктор з йоги. Чоловіка звати Ісаак Віджраку, і він родом з острова Ібіса. Ані Лорак сказала, що просто в захваті від нового партнера, адже він допоміг їй реабілітуватися після тяжкого розлучення з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу.

Новий бойфрен Ані Лорак

Запитаєте як саме? А все просто: Ісаак окрім викладання йоги займається духовними практиками. Лорак розповіла, що вони познайомились в Греції, де вона “лікувалася після розлучення”. Ба більше, вона неодноразово згадувала про постійний хейт в свою сторону через ігнорування війни в Україні та втечу до росії без жодних докорів сумління. Тож після такого стресу вона потребувала відпочинку.

Після 14 лютого співачка оприлюднила світлину із новим об’єктом захоплення, й зізналась усім про свої почуття.

А хто ж був до інструктора з йоги?

Колишнім чоловіком Ані Лорак був власник курортних готелів у Туреччині Мурат Налчаджиоглу. Пара прожила у шлюбі близько десяти років. Через чотири роки після одруження у Лорак та Налчаджиоглу народилась донька на ім’я Софія. З часом стало відомо про неодноразові зради з боку чоловіка, і тому у 2019 році співачка подала на розлучення. Невдовзі вона втекла до росії, де, за словами Лорак, її підтримували та прийняли дуже приязно. А от вже колишній чоловік співачки Мурат не покинув Україну та активно висвітлює злочини росіян.

Ані Лорак із колишнім чоловіком Налчаджиоглу