“Мені боляче”: зрадниця України Ані Лорак поскаржилась, що її хочуть позбавити звання народної артистки

Кожна людина обирає свій життєвий шлях сама. Це стосується різних сфер життя: починаючи зі своєї професії, закінчуючи місцем проживання. Одна річ, коли людина переїхати в іншу країну, а інша — викинути її зі свого серця.

Чимало людей будуть здивовані тим фактом, що співачка Ані Лорак родом з України. Останні роки жінка з’являється виключно на російських телеканалах, передачах та концертах. Втім, Ані Лорак народилась в Чернівцях.

Свою кар’єру вона розпочала ще в дитинстві з участі в різноманітних пісенних конкурсах. Пізніше вона почала з’являтись на російському телебаченні. З плином часу статус Ані Лорак підвищувався, і кількість її прихильників стрімко збільшувалась. Це все дійшло до такого рівня, що жінка стала представницею України на пісенному конкурсі “Євробачення”. Тоді співачка виборола срібло зі своєю піснею “Shady lady”.

Здавалося б, що про більше багато співаків і мріяти не могли, але амбіції Ані Лорак було не спинити. Вона була на піку популярності, а майже кожна нова її пісня ставала хітом. Втім, все змінилося після 2014 року. Співачка в одному з інтерв’ю поскаржилась на те, що в Україні їй не дають повноцінно розвиватись у творчому напрямку. На думку співачки, заборона виступати в тимчасово окупованому Криму — це обмеження її прав. Нічого кращого, аніж втекти до росії, вона не придумала.

Ані Лорак зрадила Україну й втекла в росію
Ані Лорак зрадила Україну й втекла в росію

Після 24 лютого Ані Лорак взагалі не з’являлась на публіці. Ба більше, вона ніяк не коментувала війну в Україні до недавнього часу. Жінка назвала війну “те, що відбувається”. Не дивно, що її зрада батьківщини не залишила байдужими українців.

Вони виступають за те, щоб позбавити зрадницю звання народної артистки України. Також минулого року в Чернівцях офіційно демонтували зірку Ані Лорак на алеї слави.

На подібні рішення вона відреагувала доволі гостро. На інтерв’ю із Альоною Жигаловою співачка поскаржилась на те, що її концерти зривали, а звання хочуть забрати. Ось що вона каже про це:

“Звичайно, мені боляче. Звичайно, мені неприємно, мене це ранить, адже Україна в моїй душі”.

Однак на ділі бачимо, що “Україна в душі” у неї лише на словах, а діями вона показує зовсім інше.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.