“Де моя мама?”: стало відомо, що Ані Лорак вже не вперше кидає свою єдину дочку Софію та зникає

Нещодавно стало відомо, що російська співачка Ані Лорак покинула дочку Софію на свого колишнього чоловіка та зникла з інформаційного простору.

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак 9 років тому дала життя прекрасній дівчинці Софії, яка народилася у шлюбі артистки з Муратом Налчаджиоглу. 2019-го пара офіційно розлучилася. На той момент вони вже як два роки не жили разом.

Ані Лорак не вперше кидає свою єдину дочку Софію та зникає

Дівчинка залишилася жити разом з матір’ю у Підмосков’ї в розкішній садибі, яку Кароліна побудувала для своєї сім’ї. Батько не міг бачитися з дитиною декілька місяців через складнощі з документами, але врешті-решт йому вдалося налагодити зв’язок з донькою та скласти графік таким чином, щоб бачити її кожного дня принаймні по відео-зв’язку.

Мурат Налчаджиоглу відреагував на вагітність Ані Лорак
Стало відомо, що Ані Лорак вже не вперше кидає свою єдину дочку Софію та зникає

І здавалося б життя цієї дитини мало бути казковим, адже в неї дуже заможні батьки, розкішний будинок, а до її розпорядження будь-які іграшки та варіанти, як добре провести час.

Втім, ще три роки назад Ані Лорак розповіла, що в неї стався конфлікт з донькою через те, що вона її покинула у важливий для дитини момент. Так, поки Софія дефілювала на показі мод, її матір була далеко, на приватному концерті. Дівчинка не зрозуміла вчинку Ані Лорак і затребувала від неї пояснень. Співачка зізналася, що їй довелося виправдовуватися перед дитиною.

“Вона мені зателефонувала після показу, і каже: “Ось у всіх були мами, а де моя мама? Чому моєї мами немає?”, — згадує Ані Лорак.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія
Стало відомо, що Ані Лорак вже не вперше кидає свою єдину дочку Софію та зникає

Вчинок Кароліни 2022-го також дуже здивував багатьох. Вся справа в тому, що після початку повномасштабної війни в Україні вона відправила доньку до батька. І якщо раніше дівчинка залишалася максимум на тиждень — два, то на даний момент вона з Муратом вже декілька місяців. Де знаходиться її мама достовірно невідомо, хіба що Лорак встигла засвітитися на весіллі в у Вірменії і вразила всіх зайвою вагою.

Схожі статті