Ірина Горова публічно зізналася в коханні, і не колишньому чоловіку Потапу: вже відпустила його з Каменських

Знаменита українська продюсерка Ірина Горова зробила публічне звернення до своєї підопічної та зізналася їй у почуттях. Що відбувається, дізнайтеся в нашій статті.

Ірина Горова та Потап співпрацювала майже 20 років. Хоча пара розпочинала цей шлях у якості подружжя, навіть розлучення не стало на заваді бізнесу. Обидва продовжували не тільки робити вигляд, що все в порядку, але і навіть підігрівали деякий час публіці, знаходячись в розлученні.

Поки глядачі підозрювали Олексія у тому, що він стрибає в гречку, Ірина Горова усіма можливими силами намагалася його відгородити від цього, і спілкувалася з пресою на цей рахунок, завіряючи, що Потап — найвірніший чоловік в світі.

Ірина Горова публічно зізналася у коханні до Наді Дорофєєвої

Але після 24 лютого все кардинально змінилося. Ірина Горова повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram що розриває співпрацю з колишнім чоловіком та створює власний лейбл. “Мозгі Інтертеймент” офіційно припинили своє існування.

І хоча на даний продюсерський центр свого часу заробив чималі винагороди, а також повністю займав український шоу-бізнес, обидва нібито відпустили його з легким серцем.

Цікаво, що попри розірвання контрактів з артистами, Надя Дорофєєва залишилася з Іриною Горовою, і вони донині продовжують активно працювати разом.

Хоча раніше саме Потапа визнавали творчим серцем лейблу, стало зрозуміло, що жінки абсолютно успішно рухаються і без нього. Ба більше, на відміну від Олексія Ірині вдалося побудувати зі своєю підопічною дуже хороші стосунки, які переросли у міцну дружбу. Нещодавно вона оприлюднила у своєму мікроблозі зізнання у коханні до співачки.

Ірина Горова публічно зізналася у коханні до Наді Дорофєєвої

Але звичайно, такий крок був прийнятий не просто так, а через день народження артистки.

Нагадуємо, що 2 роки тому Мішель Андраде та Олексій Завгородній давали ексклюзивне інтерв’ю, в яких розповідали про свою роботу з Потапом, а також зізнавалися, чим були незадоволені, і в яких взаєминах залишилися з продюсером.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?