“Я не зможу це пробачити”: зірка Нового каналу Ірина Хоменко розповіла про свої стосунки з чоловіком

Відома українська ведуча Ірина Хоменко поділилася цікавими подробицями зі свого життя. Зокрема зірка Нового каналу розповіла про свої теперішні стосунки з чоловіком та про те, як вона виховує своїх дітей.

Нещодавно українська телеведуча, зірка Нового каналу, Ірина Хоменко дала відверте інтерв’ю про своє життя. Зокрема, вона розповіла як зараз складаються стосунки з її чоловіком та що змінилося в особистому між ними.

На такий перебіг обставин, звісно, сильно повпливало повномасштабне вторгнення в Україну, тому адаптуватися довелося всім, навіть знаменитостям.

Як змінилися стосунки між Хоменко та її чоловіком?

Ірина, що стала ведучою таких нових програм як “Ранок вдома” та “Я не забуду”, вирішила, що в стосунках з її коханим більше не буде недомовок та неозвучених проблем. Якщо колись вони не говорили прямо про те, що їх не влаштовує, то тепер Ірина зізнається, що більше не буде просто пробачати, а відразу висловлює свою думку. Вони можуть мати сварки, але “не говорять на підвищених тонах” і не замовчують конфлікти. Замість того, щоб заплющувати на них очі, пара одразу вирішує свої проблеми.

Такий підхід до стосунків Ірина Хоменко вважає правильним. І напевно цей метод виправдовує себе, оскільки ведуча почуває себе щасливою у шлюбі й виховує двох маленьких дітей.

Ірина Хоменко розповідає про стосунки з чоловіком
Ірина Хоменко розповідає про стосунки з чоловіком

Ірина також зізнається, що не хотіла виїжджати з дітьми за кордон, щоб її 2-річна донечка не забувала свого батька. Зараз вона задоволена своїм рішенням, оскільки маленька Аврора дуже любить свого тата і завжди радіє, коли той забирає її з дитячого садочка.

Ірина Хоменко також вважає, що дітям потрібно соціалізуватись в школі та спілкуватися зі своїми ровесниками. Її старший син сумував за своїми однокласниками, а зараз може проводити час з друзями та в гуртках. Ведуча зізнається, що хоче докладати всіх зусиль, аби її діти мали щасливе повноцінне  життя навіть в такі скрутні часи повномасштабної війни.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?