Про них всі забули: куди зникли після Фабрики зірок Стас Шурінс, брати Борисенки, Борис Апрель, Олексій Матіас

Стати популярним у наш час набагато легше, аніж це було раніше. Втім справжнім досягненням є здатність втримати популярність і не втратити прихильність фанатів.

У багатьох людей початок нульових асоціюється із розважальними шоу на українському телебаченні. “СВ-шоу”, “Шиканемо”, “Форд Буаяр” та багато інших асоціюються із роками дитинства та молодості. Втім, одним із культових проектів того часу стала “Фабрика зірок”. Програма з’явилась на наших телеекранах в далекому 2007 році. Саме тоді чимало відомих усім українських виконавців розпочали свою кар’єру на цьому знімальному майданчику. Однак, не кожен, хто був на піку популярності, спроможний втриматись на тому ж самому рівні. Як результат, чимало співаків та співачок, які брали участь у “Фабриці зірок”, зараз зникли з медіапростору. Тож хто вони? Давайте згадувати.

Стас Шурінс

Стас Шурінс — це співак родом із Литви. У 2010 році він вирішив спробувати свої сили на великій сцені. Тому він став учасником проекту “Фабрика зірок”, і навіть здобув перемогу. Після виходу шоу у співака з’явилась чимала армія фанатів. На пісенній сфері хлопець не зупинився, тому взяв участь в танцювальному шоу “Танці з зірками”, де зайняв перше місце.

Чим зараз займається Стас Шурінс
Чим зараз займається Стас Шурінс

Після 2014 року Шурінс переїхав до Німеччини, щоб допомогти у лікування своїй дружині Віолетті. Коли недугу вдалося побороти, чоловік все одно не повернувся назад в Україну. Наразі відомо про те, що він займається написанням текстів пісень для популярних співаків. Крім того, Стас Шурінс має власний канал на YouTube, де раніше публікував кавери на різні музичні композиції.

Брати Борисенко

Брати Борисенко також були одними із улюбленців телеглядчів. Хлопцям пророчили блискучу кар’єру. Втім, через справи амурні вони поставили кар’єру на паузу, й не досягнули бажаних результатів. Романтичні стосунки обох братів виявились невдалими. З часом вони вирішили повернутись до музики, й створили дует BRO. На жаль, це майже не дало ніякого результату, адже свій пік популярності хлопці пропустили.

Так виглядали Борисенки на Фабриці зірок
Так виглядали Борисенки на Фабриці зірок

Зараз соціальні мережі веде лише Олександр. Після початку повномасштабного вторгнення він публікував чимало постів на підтримку України, а також займався волонтерством. Про життя Володимира інформації немає.

Борис Апрель

Борис Апрель також був одним із найяскравіших учасників “Фабрики зірок”. Під час зйомок він запам’ятався суддям та глядачам завдяки епатажу. Після “Фабрики зірок” Апрель з’явився в “Фабрика зірок. Суперфінал”. Однак, він зізнався, що постійно відчував травлю з боку учасників та суддів.

У 2014 році Борис Апрель заявив про те, що він — трансгендерна жінка. Наступні роки свого життя він присвятив багатьом операціям та різним іншим процедурам із корекції статі. У 2018 році вже не Борис Апрель, а співачка Зіанджа повернулась на телебачення, й стала учасницею шоу “Голос країни”. Пізніше вона змінила ім’я на Зі Фаамелу.

Як виглядає співачка Зі Фаамелу
Як виглядає співачка Зі Фаамелу

Наразі відомо про те, що після початку повномасштабного вторгнення, дівчина мала певні проблеми із оформлення документів. В них вказано, що Зіанджа являється і досі чоловіком. Саме тому її не випускали за кордон. Зараз співачка перебуває в Німеччині, куди потрапила не зовсім легальним шляхом: вона перепливла річку Дунай.

Олексій Матіас

Найменше відомо про те, як склалась доля цього співака. Олексій зайняв друге місце на “Фабриці зірок 3”. після такого успіху він вирішив спробувати свої сили у “Фабриці зірок. Суперфінал”, де нарешті здобув омріяну перемогу.

Де зараз Олексій Матіас
Де зараз Олексій Матіас

Матіас хотів виступити на Євробаченні, однак не пройшов відбір. У 2014 році він переїхав до Лос-Анджелесу, де живе й дотепер. Він майже не активний у соціальних мережах, а тому достеменно невідомо чим він займається в Америці.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.