“Це було дуже образливо”: Камалія зізналася, чому її стосунки з чоловіком-мільярдером Захуром дали тріщину

Найбагатша співачка України Камалія вперше розповіла, через який конфлікт довелося їй пройти з чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром під час війни.

Після початку повномасштабної війни Камалія проявила себе надзвичайним чином. На відміну від усіх інших зіркових мам, артистка відправила своїх дітей за кордон разом з чоловіком, а сама, знаючи про загрозу, залишилася вдома разом зі своєю матір’ю.

Декілька тижнів Камалія закликала росіян зупинити війну, активно висвітлювала події в Україні, адже має велику іноземну аудиторію, і всіма можливими способами намагалася допомогти своїй батьківщині.

Камалія розповіла про образу на чоловіка

Камалія показала, як підросли її дочки-двійнята
Камалія розповіла про образу на чоловіка

Минулого року сім’я також понесла втрати: Мохаммад Захур — свій бізнес, а співачка поховала декілька своїх улюбленців-коней. Інших скакунів їй довелося реабілітувати, адже вони знаходилися у поганому стані.

Весною артистка опинилася у Великобританії, після того, як евакуювала усіх своїх родичів. Притулок їй надала падчерка Таня Захур. Однак, стосунки з нею у артистки з самого початку складалися погано, а минулого року між жінками постійно відбувалися сварки, так як матір Тані – росіянка, а Камалія не добирала висловлювань на рахунок громадян російської федерації.

Камалія розповіла про образу на чоловіка. Таня Захур з чоловіком

Ще тоді мільярдер публічно говорив: просто сподівається, що цей конфлікт вичерпає себе, і все налагодиться. Однак насправді тоді стосунки Камалії та її благовірного зазнали потрясіння. Нещодавно артистка зізналася у програмі “Життя відомих людей”, що її чоловік підтримав дочку і це дуже сильно її образило.

Окрім того, артистка покинула будинок падчерки через те, що їй були не раді та повернулася в Україну, у той самий час, як чоловік залишився у Великобританії.

“Їй було дуже образливо, коли вона чула, як я лаяла усіх росіян. Тобто її це подразнюввло, звісно”, – коли ж мова зайшла за чоловіка, артистка була небагатослівною. – “Це дуже образливо. А можна я не буду відповідати на це питання? У нас все нормально, просто був такий період, що нам було дуже важко”, – додала Камалія.

Зараз артистка проживає разом зі своєю матір’ю на Київщині і досить рідко бачиться з чоловіком та дочками.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?