Мішина вразила відповіддю про чоловіка, який зʼявився у її житті після розставання з Еллертом: “Чому ні?”

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина відповіла на питання щодо симпатії до інших чоловіків. Чи з'явився у житті зірки красень, який викликає у неї подібні емоції?

Востаннє Ксенія Мішина знаходилася в серйозних стосунках 2 роки тому. Її розтавання з Олександром Еллертом було досить непростим, особливо тому, що за ним спостерігала уся країна.

Ксенія Мішина запалила в обіймах відомого чоловіка
Ксенія Мішина розповіла про симпатію до інших чоловіків

Тривалий час шанувальники вірили, що все ж таки пара порозуміється і знову буде разом. Але насправді все вийшло зовсім інакше. Спочатку молоді люди намагалися порозумітися і навіть підтримували зв’язок, але з часом прийняли рішення повністю обірвати спілкування.

Ксенія Мішина розповіла про симпатію до інших чоловіків

Нещодавно зірка дала ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому вперше розповіла, що насправді відбулося між ними в Буковелі. Так, Ксенія заявила, що він знищував її морально. Говорити про стосунки з Олександром вона більше не хоче, адже усе, що могла розповіла аудиторії. Мовляв, обговорювати просто немає чого. Тим не менш, рік тому Ксенія просила у своїх підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram більше ніколи не асоціювати її з колишнім партнером.

Ксенія Мішина розповіла про симпатію до інших чоловіків

Гуморист нещодавно також був незадоволеним тим, що підписники не полишають теми його розставання з актрисою, і дав зрозуміти, що йому це неприємно. Натомість, Слава поцікавився у Ксенії, чи є чоловіки, яким вона симпатизує. Журналіст також наголосив, що мова йде саме про сильну симпатію.

Акторка зізналася, що спілкується одразу з декількома чоловіками, до яких відчуває дану емоцію. Коли ж ведучий здивувався, Ксенія спросила в нього: “А чому ні?”.

Нагадуємо, що не так давно акторка вперше розповіла про те, що батько її сина Платона вирішив налагодити зв’язок зі спадкоємцем. Чоловік заявив про своє бажання інтегруватися в життя хлопчика, але згодом Ксенія зрозуміла, що він має абсолютно інші наміри. Мовляв, син йому насправді не був потрібним. Платон також зрозумів, що коїться щось неладне і прийняв рішення не продовжувати спілкування з батьком. Ксенія в свою чергу заявляє, що буде робити усе необхідне, щоб її спадкоємець не мав у зв’язку з цим травми.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.