Закордонний наречений Ані Лорак розлютився та видав її справжню позицію: “Вона не рабиня України”

Ані Лорак раніше була визнаною народною артисткою України, але в одну мить все змінилося. Тоді, коли співачка вибрала для себе розвиток у росії.

З далекого 2014 року, коли тільки розпочалась війна у Донбасі та Луганську, багато артистів прийняли для себе рішучу позицію та країну. У цей список потрапила й Лорак. І саме вона обрала для свого розвитку росію. Раніше вважалося, що ця країна дає більше можливостей. Але насправді все це гарно вибудовані ілюзії, до того ж побудовані вони навіть не на фактах, а на гоноровості самих учасників російського шоу-бізнесу.

Ані Лорак

Так, багато років Кароліна відважно працювала на російській сцені та дійсно заробляла там гарні гроші. Також її популярні друзі доживали їй рівня. Але для України з того моменту вона розчинилась у повітрі.

Та ось коли у 2022 році агресії росії вже поширилась на всю територію України, то Лорак знову обрала мовчати, та навіть, не коментувати все те горе, яке росія приносить на наші землі. Звісно, критика та засудження її не оминули, але її це ніби зовсім не стосується, бо вона все ще робить вигляд, що знаходиться за межами всього цього.

Але на відміну від неї прокинувся наречений Лорак масажист з Іспанії Ісаак, який дуже розлютився через хейт своєї коханої у мережі та прокоментував це досить недоречним та грубим способом.

Ісаак заявив, що українські засоби масової інформації маніпулюють, виривають з контексту її фрази й не заслуговують на  її увагу.  Розлючений іспанець також додав, що українці взагалі не поважають вибір співачки. Також чоловік висловився, про те, що українці не мають свободи, і нічого не мають права висловлювати Лорак, бо вона свій вибір зробила.

Лорак з іноземним нареченим

Ще Ісаак сказав, що росію Ані обрала лише через те, що вона хоче розвиватися та заробляти гарні гроші, а це можливо у рф. Тобто, тепер і у чоловіка Лорак неймовірно сильно запудрені мізки

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.