Маша Єфросиніна різко висловилася про сестру-росіянку, яка сховалась в москві: проміняла сімʼю та Батьківщину

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна вперше за довгий час дала коментар стосовно своєї сестри, яка проживає в москві. Чому зірка вважає критику недоречною?

Як відомо, не тільки пересічні українці розірвали будь-які зв’язки зі своїми родичами-росіянами, але й багаті та знамениті. Зокрема до цього списку увійшла і Маша Єфросиніна, рідна сестра якої Єлизавета на даний момент проживає у російській федерації.

Сестра Маші Єфросініної є родичкою Ющенка
Маша Єфросиніна різко висловилася про сестру-росіянку

Жінка вже багато років заміжня за спадкоємцем колишнього президента України Віктора Ющенка Сергієм і з 2014-го знаходиться в москві.

Маша Єфросиніна різко висловилася про сестру-росіянку

Тож телеведучій час від часу “прилітає” від користувачів мережі за вибір її сестри. Тим не менш, Маша Єфросиніна хоча й сама не спілкується з родичкою, не розуміє, як може нести відповідальність за чужі рішення. Про це вона нещодавно розповіла журналістам платформи LIGA.net.

Сестра Маші Єфросініної є родичкою Ющенка
Маша Єфросиніна різко висловилася про сестру-росіянку

“Як я можу відповідати за вчинки іншої людини? Єдине, за що я можу відповідати, мабуть, за дії свого сина, – зізналася зірка. – А як я можу нести відповідальність за дії жінки, якій 37 років, у якої своя родина, своїх двоє дітей. Ну, звісно, ні! Тому хейт із цього приводу – теж не зовсім до кінця зрозуміла для мене річ”

При цьому це вже далеко не перший скандал, який Маші довелося пережити через родину Єлизавети. Раніше російські ЗМІ робили викриття на телеведучу, і положення її сестри зіграло у цьому сюжеті не останню роль.

Сестра Маші Єфросініної є родичкою Ющенка
Маша Єфросиніна різко висловилася про сестру-росіянку

Нагадуємо, що для Маші Єфросиніної це питання не тільки патріотичного та принципового спектру, адже її чоловік Тимур Хромаєв захищає Україну на передовій. Для родини це серйозне випробування, адже Маша неодноразово говорила, що помічає, як змінюється її благовірний і намагається зробити усе від неї залежне, щоб ці зміни пройшли м’яко, а також намагається звикнути до нової особистості Тимура.

Коли Маша розповідала про те, через що проходить разом з чоловіком, на її очах те й діло наливалися сльози.

Схожі статті

Сумська розповіла, що дочка залишила їй перед тим, як покинути маму заради москви: на згадку від Паперної

Відома українська акторка Ольга Сумська вперше за довгий час публічно пригадала про свою старшу дочку та розповіла про спогад, який залишився від спадкоємиці.

Куди так швидко летить час: 42-річна Лілія Ребрик тільки народила, а найменшій донечці вже місяць (ФОТО)

Відома телеведуча Лілія Ребрик святкує 1 місяць своєї найменшої донечки: зірка показала у соціальних мережах, як проводить час зі всіма своїми доньками. Подробиці.

Аніта Луценко одягла червоний купальник із “Рятувальників Малібу” та показала свій шовковий персик (ФОТО)

Відома фітнес-тренерка Аніта Луценко вразила своїх підписників зовнішнім виглядом: в якому образі з'явилась спротсменка та чим саме здивувала шанувальників?