Повертатися не думає: повелитель вовчиць Олег Винник лікується за кордоном і не пише пісні — кінець творчості?

Відомий кумир мільйонів слухачів Олег Винник з початком повномасштабного вторгнення загадково зник та більше не займається творчою діяльністю. Така поведінка дуже засмучує всіх прихильників зірки.

Розпочата війна на росії на території нашої країни суттєво вплинула на світогляд багатьох українців. Представники нашого шоу-бізнесу теж не виключення. Зникнення Олега Винника стало чи не найбільш обговорюваним питанням на просторах інтернету. Багато слухачів розчарувалися у своєму кумирові, адже вважають його зрадником, а хтось відчайдушно надіється, що той повернеться на українську сцену.

Так чи інакше, але причина, чому Олег не продовжує займатися творчістю вже відома. Як виявилося, зі слів його колег та друзів, зірка занедужав, тому перебуває на лікуванні в Німеччині. Сам співак цього ніяк не підтверджує і не з’являється на публічному просторі навіть у соціальних мережах. Щобільше, він видалив останні публікації, які були присвячені темі війни. Замість своєї аватарки, залишив лиш фото з написом “Зупиніть російську агресію”. Схоже, що свої дії Винник коментувати не збирається.

Олег Винник лікується за кордоном і не пише пісні

За словами блогера Богдана Беспалова, повелитель вовчиць тривалий час бореться з онкологічним захворюванням. Саме ця причина стала однієї з головних, чому артист не виходить публічно не зв’язок.

Проте, перебуваючи за кордоном, не забуває про Україну, яка подарувала йому визнання та славу. Активно допомагає коштами ЗСУ та навіть створив свій благодійний фонд “Вовчиця”, в якому передає необхідні авто на фронт, адже в них завжди велика потреба.

Зникнення талановитого співака й досі можна назвати таємним, адже всі з нетерпінням чекають хоч якихось звісток з вуст самого Олега Винника, але цього досі не сталося.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.