Повернулись через 14 років: брати Борисенко поділилися подробицями особистого життя після “Фабрики зірок”‘

На початку 2010-х кар'єра багатьох українських артистів лише починалась. Вони брали участь в різноманітних шоу, завдяки яким отримали популярність. Втім, втриматись на піку популярності вдалось не всім.

Коли українське розважальне телебачення перебувало у стадії формування, на телеканалах виходило чимало нових та цікавих проектів. Серед них було всім відоме шоу під назвою “Фабрика зірок”. Українська версія цього проекту налічує чотири сезони. Чимало учасників кожного з них отримали шалену популярність, а їхня кар’єра стрімко взлетіла вгору. Серед таких щасливчиків були співаки брати Олександр та Володимир Борисенко. Після закінчення “Фабрики зірок” їхня фанбаза набула неймовірних масштабів. Однак, через деякий час вони пропали з радарів прихильників, і про їхнє життя нічого не було відомо.

І от сьогодні ведучий Слава Дьомін опублікував перше велике інтерв’ю із братами за останні 14 років. В ньому вони привідкрили завісу таємниці свого особистого та творчого життя, і відповіли на всі гарячі запитання.

Чому брати створили новий колектив під назвою BRO?

Після завершення “Фабрики зірок” хлопці випускали доволі мало пісень та кліпів. З часом вони створили новий колектив, який назвали BRO. Фактично, основна зміна, яка відбулась — це новий стиль та ребрендинг. За словами Олександра, чим старшою стає людина, тим кардинальніше змінюються її вподобання. Борисенки не хотіли більше співати “світлі та добрі пісні”. Навпаки, вони прагнули писати більш дорослу музику, під стиль якої не підходили хлопчики-підлітки.

Брати Борисенко розповіли про свій музичний колектив
Брати Борисенко розповіли про свій музичний колектив

Втім, брати зізнались, що довго колектив не проіснував, оскільки не зміг втриматись на піку популярності. Наразі Володимир займається сольною кар’єрою.

Особисте життя Вови Борисенко

Через декілька років після участі у “Фабриці зірок” Володимир Борисенко одружився зі співачкою Лавікою. Втім, пізніше весь інтернет облетіла звістка про те, що молоді люди розлучаються. Володимир зізнався, що не хотів розлучення. Попри це, він не хотів жити із людиною, яка не хоче жити із ним. Конкретну причину розриву чоловік не назвав. Однак, він зазначив, що це не один конкретний скандал, а тривалий процес. Він розповів, що сварки у молодих людей були мінімум два рази на тиждень, і так жити вони більше не змогли.

Майже півтора роки після розлучення із Лавікою співак перебував у стані депресії. Наразі він відпустив цей етап свого життя і продовжує жити далі.

Вова Борисенко розповів про своє особисте життя
Вова Борисенко розповів про своє особисте життя

Особисте життя Саші Борисенко

Олександр також невдовзі закохався і почав стосунки із дівчиною Анастасією, яка була старше за нього аж на 10 років. За словами чоловіка, для нього це був цікавий досвід, і вона була дійсно розумною людиною, із якою йому було комфортно. Втім, ці стосунки також дійшли до логічного завершення через доволі різку поведінку Насті. Саша зізнався, що вона неодноразово некоректно висловлювалась про його брата та про багато інших речей. Саме тому було прийняте рішення розійтись.

Зараз у співака з’явилось нове кохання, однак він не афішує і ким. Єдине, що він зазначив, це те, що стосунки тривають рік.

Саша Борисенко розповів про своє особисте життя
Саша Борисенко розповів про своє особисте життя

Чим зараз живуть брати Борисенко?

Володимир розповів, що наразі займається рекламою. Він працює креативним копірайтером та співпрацює з креативними компаніями.  Співак розповів, що на місяць отримує близько 1,5 тисячі доларів.

Олександр також працює в суміжній сфері. Чоловік займається монтажем відео та відеодизайном. Він зізнався, що зараз заробляє близько 2 тисяч доларів в місяць. Крім того, співак активно допомагає Збройним Силам України.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.