Хливнюк з Бумбокс розповів, чому на СТБ ігнорували прохання не працювати з Оксаною Марченко: “Це було боляче”

Знаменитий український музикант Андрій Хливнюк вперше прокоментував свою співпрацю в одному шоу з Оксаною Марченко. Що на цей рахунок думає зірка?

Знаменитий український виконавець Андрій Хливнюк одразу ж продемонстрував свою ультра патріотичну позицію після початку повномасштабної війни в Україні. Зірка заспівав Гімн січових стрільців, який у його виконанні розповсюдився по всьому світі, а також пішов на передову захищати свою батьківщину. Саме його в інформаційному просторі часто ставлять у приклад, і саме ним навіть захоплювалися медійники в Сполучених Штатах Америки.

Андрій Хливнюк розповів, чому на СТБ ігнорували прохання не працювати з Оксаною Марченко

MamaRika розповіла, як Оксана Марченко обвела навколо пальця фанатів
Андрій Хливнюк розповів, чому на СТБ ігнорували прохання не працювати з Оксаною Марченко

Як не дивно, зірка мав досвід співпраці з Оксаною Марченко, яка втекла з України за тиждень до вторгнення. Музикант зізнався, що спочатку не хотів знаходитися з дружиною Віктора Медведчука в одному проєкті, але продюсерам вдалося його переконати. При цьому Андрій підкреслив, що вирішальну роль зіграли далеко не тільки гроші, хоча за участь у шоу він отримав 100 тисяч доларів.

“Я намагався вже тоді з нею не спілкуватися, ми поговорили одну хвилину чи дві за весь цей час, – поділився музикант. – У мене була розмова з директором телеканалу, і я просив, щоб її не було. І ця розмова просто закінчилася тим, що на той час жінка за свого чоловіка не відповідає”, –зізнався Андрій Хливнюк.

Нагадуємо, що раніше Ігор Кондратюк розповідав про свій досвід спілкування з Оксаною Марченко і зізнався, що колись дружина олігарха займала суто проукраїнську позицію.

Ба більше, телеведуча переконувала суддів не переходити з учасниками на російську мову і говорити з ними суто українською. Що вплинуло на погляди телеведучої потім достеменно невідомо, однак Марченко повністю підтримала свого чоловіка та почала переслідувати проросійські погляди.

При цьому раніше її товариш Ігор Кондратюк натякав, що Оксана стала заручницею свого кумівства з головою уряду російської федерації. Однак, вже згодом стало зрозуміло, що справа далеко не в обставинах, і через роки продюсер не став вступатися за свою екс-колегу по цеху.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.