Обриває всі зв’язки з Україною: Олег Винник розірвав співпрацю зі своїм продюсером – кінець популярності?

Таємниче зникнення Олега Винника не дає спокою його фанатам та справжнім відданим "вовчицям" його творчості. Стало відомо, чи планує зірка повертися до України, яка подарувала йому таку славу.

Чим більше мовчання, тим більше цікавості до персони. З початком війни, яку розпочала росія на нашій землі, Олег Винник перестав з’являтися на публіці, ділитися новими дописами й взагалі забув, що таке спілкування зі своєю аудиторією.

Таке довге мовчання тільки підігріває інтерес до виявлення причини, що відбувається з улюбленим виконавцем багатьох українців. Деякі факти все ж стали відомими. Давно не секрет, що Винник має проблеми зі здоров’ям, тому перебуває на лікуванні в Німеччині. Музичний виконавець вирішив зовсім стати в тінь і навіть видалити останні опубліковані дописи про війну.

Стало відомо, як почувається Олег Винник
Олег Винник

Чим пов’язана така дивна поведінка повелителя всіх вовчиць? Чи можна вважати це зрадою? Співак намагається допомагати Україні продовжувати виборювати свою незалежність та справедливість, заснувавши фонд “Вовчиця”. Він відправляє нашим хлопцям із ЗСУ необхідні авто, які дуже потребують наші бійці.

Олег Винник призупинив співпрацю зі своїм продюсером

Стала відома зовсім свіжа та ексклюзивна інформація з приводу такого зникнення улюбленого артиста нашої публіки. Виявляється, що співак Олег Винник призупинив свою співпрацю з власним продюсером, Олександром Горбенком, який частково підтвердив всю інформацію. Публіка запідозрила, що улюбленець народу більше не планує повертатися в Україну. Ба більше, артист прагне розірвати усі зв’язки з екс-колегами українського шоу-бізнесу.

На музичному ринку вже почалися запити на придбання права на виконання таких відомих хітів, які знає вся країна.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.