|
25.04.2023 17:14

Ольга Сумська вперше зізналася, що думає про вибір дочки Паперної залишитись в москві: “Нас роз’єднали”

Після початку повномасштабної війни в Україні велика кількість вітчизняних акторів, які на той момент проживали в російській федерації, прийняли рішення покинути країну та знайти прихисток в Європі. Втім, у цей список не увійшла старша дочка Ольга В’ячеславівнт Сумської Тоня Паперна.

Ольга Сумська зізналася, що думає про вибір дочки залишитись в москві

Попри те, що її родина тікала від війни, а бабуся Ганна Іванівна Опанасенко-Сумська взагалі померла, дізнавшись про нові реалії українського життя, молода жінка прийняла рішення що залишиться в москві. На похорони бабусі вона не приїхала.

Ольга Сумська зізналася, що думає про вибір дочки залишитись в москві

Ольга Сумська зізналася, що думає про вибір дочки залишитись в москві

Вже через декілька тижнів на неї звалилася порція хейту від українців. Ольга Сумська спочатку намагалася захистити свою дочку в публічному просторі, але потім відмовилася коментувати поведінку своєї дитини, заявивши, що вона знаходиться у безвихідній ситуації і не може вчинити так, як їй радять співвітчизники.

При цьому Паперна навіть не засудила війну публічно, а натомість закрила доступ до своєї сторінки в соціальній мережі Instagram для українців.

Далі більше, молода жінка почала з’являтися і на червоних доріжках в москві, і навіть знімалася у російському фільмі, поки українці закликають одне одного не споживати російське, щоб не фінансувати війну.

Нещодавно Ольга Сумська вперше за довгий час прокоментувала актуальну ситуацію в їхній сім’ї і поділилася своїми думками стосовно майбутнього спілкування з дочкою та онуками.

“Нас сьогодні роз’єднали. Про це важко говорити. Звісно, я отримую величезну кількість хейту із цього приводу. Але, повірте, я отримую і слова підтримки від людей і матерів, які в такій самій ситуації, як і я. Я вірю, що так чи інакше ми зустрінемося з моїми онуками, яких я не бачила вже більше року. Сьогодні немає такої можливості, але колись цей день настане. І він буде найпрекраснішим днем у моєму житті”, –резюмувала вона у розмові з Євгеном Клопотенко, який її підтримав.