Categories Новини

В 44 життя тільки починається: вічно молоді подруги Єфросиніна і Полякова зізналися, як живуть після 40

Маша Єфросиніна та Оля Полякова в реальному житті є справжніми подругами, які повністю довіряють одна одній та можуть обговорити одна з одною будь-яку особисту тему.

Маша та Оля часто проводять час разом, вони дуже відверті, і хто б там казав, що серед відомих жінок не може існувати дружба, це не так. Адже, по-перше, вони люди, жінки і мають свої життєві потреби у людях. Звісно, в них обох є такі подруги, яких мало хто знає, або загалом ніхто не знає. І це нормально, бо знаменитості не все своє життя викладають у соцмережі та не обговорюють багато чого назагал.

Маша з Олею говорять про свій вік

Історія Полякової та Єфросиніної почалася не надто позитивно, адже на той момент Маша вже була жива легенда, а Оля тільки починала свою кар’єру. Саме тому вона не була дуже впевнена у собі, тому ставила багатьох колег вище за себе. І Маша якраз потрапила у список тих, кого Полякова вважала легендарними особистостями серед українських зірок. До того ж за словами Олі тоді Маша дуже зверхньо поводила себе з усіма, й через це була неприємною людиною для Олі.

Але з роками жінки змінилися, вийшли на один рівень і почали спілкуватися. А зараз Ольга й Маша є справжніми подругами, у яких немає жодних секретів одна від одної. Тому, жінки створили шоу “Дорослі дівчата”, де вони обговорюють різні теми. І інколи вони є дуже особистими.

Так, наприклад, в останньому випуску жінки обговорювали свій він, відомо, що Олі 44, а Маші 44 виповниться у травні, тому, вони вже мають багатий життєвий досвід та багато чого пережили. І цей випуск був присвячений тому, як приймати свій вік. Бо є такий стереотип, що кожна жінка переймається через свій вік. Але Маша та Оля довели зворотне.

Полякова та Єфросиніна говорять про вік

Наприклад, Маша завжди виглядала молодше за свій вік, ому ніколи не відчувала себе погано і відчуває себе так, як виглядає. Так само й Полякова, попри свої 44 знає, що виглядає вона набагато молодше і вважає, що цей вік є прекрасним, бо вже є досвід та розуміння себе і світу навколо.

Share