|
28.04.2023 13:16

“Це було боляче”: переможниця “Холостяк-11” Анна Богдан наважилася на рішучий крок – стояла стопами на цвяхах

Туристична агентка Анна Богдан, яка отримала впізнаваність завдяки перемозі в "Холостяк-11" повідомила, що відчувала, коли стояла босоніж на цвяхах. Подробиці в нашому матеріалі.
Автор: Юлія Ящук

Відомо, що практика стояння на цвяхах – корисне заняття, яке допомагає в роботі точкам, які відповідають за відновлювальні та оздоровчі процеси. Фахівці запевняють, вона допомагає відчути енергію, приплив сил та бадьорості на весь день. А також ваш внутрішній стан набуде нових обертів, що супроводжується очищенням від всього негативу.

Анна Богдан розповіла, як стояла стопами на цвяхах

Колишня обраниця Михайла Заливако, головного героя реаліті-шоу “Холостяк-11” Анна Богдан наважилася на цей екстремальний крок, адже прагнула відчути на собі, як насправді працює дана практика. Дівчина поділилася власними відчуттями у своїх stories в Instagram. Підписники захоплюються наполегливістю цієї особистості.

Коли Анна тільки стала стопами на цвяхи, то відчула нестримний біль. Хотілося відразу зійти, кричати, битися, кусатися та лаятися нецензурними словами. Через 5 хвилин Богдан посміхалася і стояла сама без допомоги спеціаліста.

Анна Богдан розповіла, як стояла на цвяхах

Турагентка зізналася, що хотілося якомога швидше зійти ще в перші секунди, але не могла собі цього дозволити, адже завжди доводить почате до кінця.

“Якщо я чогось хочу і це мені потрібно, я пру до кінця. Тим більш, що це щось нове і цікаве для мене, те чого я ще не пробувала раніше”, – зазначила Анна.

Вже через деяку мить, дівчину переповнили неприємності з її самопочуттям. Під час стояння на цвяхах, почала втрачати свідомість і думала, що вона просто впаде, але за допомогою досвідченого фахівця – стояла далі.

“З допомогою Лізи й розмовами з нею, я стояла далі. Мені було цікаво, чи простою я хоча б 10 хвилин, але я простояла 45 хвилин і могла стояти ще”, – додала Богдан.

Анна Богдан розповіла, як стояла на цвяхах

Анна довела, що при величезному бажанні людство ладне підкорити будь-які вершини. Незламність, впертість та жага до цілі завжди допоможуть. Після практики дівчина була дуже щаслива й отримала бажане відчуття енергії та припливу сил. Тому, згодом її стан значно покращився.