Ігор Кондратюк вразив зізнанням, як після Януковича на “Караоке на Майдані” пропав капелюх із грошима

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк вперше розповів про комічну історію, яка відбулася через Віктора Януковича, після візиту якого у зірки пропав капелюх.

Коли глядачі чують прізвища Кондратюк та Янукович в одному реченні, то перша асоціація, яка приходить їм на думку — це скандал з продюсером через агітацію голосувати за Віктора Федоровича. Втім, нещодавно зірка здивував комічною історією, яка сталася ще до того, як Янукович став президентом.

Ігор Кондратюк розповів про інцидент з Януковичем

Ігор Кондратюк засудив чоловіка, який пізніше став популярним
Ігор Кондратюк розповів про інцидент з Януковичем

Сталося це під час зйомок програми “Караоке на майдані”. У новому випуску на YouTube-каналі “Stand up Battle Club” Ігор Кондратюк зізнався, що після Януковича в нього зник капелюх, в який він збирав гроші. Головний убір знайшовся лише через 2 роки.

“Тоді була якраз фішка про те, що Янукович, який мав дві судимості, тирив шапки по молодості. У нас реально на тій зйомці пропав капелюх, і не було його два роки”, – розповів Кондратюк.

Втім, пізніше з’ясувалося, що капелюх вкрав не Віктор Федорович, а співробітниця колективу Ігоря Кондратюка.

Нагадуємо, що у цьому випуску Ігор Кондратюк пригадав про свою співпрацю з Оксаною Марченко, яка за 6 днів до початку повномасштабної війни в Україні покинула територію держави та перебралася в російську федерацію. На зв’язок жінка вийшла лише після новини про арешт її чоловіка Віктора Медведчука.

Оксана Марченко записала декілька відеозвернень на різних мовах, а також звернулася до Ердогана з проханням обміняти її благовірного. Хоча телеведучу не удостоїли публічною відповіддю, через півроку турецький президент все ж таки посприяв обміну.

Ігор Кондратюк зауважив, що зрозуміти справжні погляди Оксани Марченко у часи їхньої співпраці було неможливо. Телеведуча наполягала, щоб всі учасники які приходили на телебачення говорили українською, навіть якщо вони родом з російської федерації. Батько зірки носив вишиванку, і в цілому Марченко проявляла неабиякі патріотичні погляди. Єдиним дзвіночком, як вважає Ігор Кондратюк, було її заміжжя з Віктором Медведчуком, який вже на той момент мав дуже неоднозначну репутацію. Втім, телеканал тоді дотримувався позиції, що вона несе відповідь за свого чоловіка.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.