|
04.05.2023 10:13

Не згадали: Маша Єфросиніна на тлі всіх подій забула про річницю знайомства зі своїм чоловіком Хромаєвим

Успішна телеведуча Маша Єфросиніна на тлі всіх життєвих подій разом з чоловіком Тимуром забули про річницю їхнього знайомства. Маша вірить, що після перемоги вони відсвяткують це свято належним чином.
Автор: Юлія Ящук

Кожен свідомий громадянин України, який перебуває вдома переживає нелегкий час, тому інколи думки про свої родинні свята відпадають на задній план. Проте віра у світле майбутнє ніколи не погасить вогник жаги до життя.

Телеведуча Маша Єфросиніна так запрацювалася, що на тлі останніх новин просто з чоловіком не згадали про річницю їхнього знайомства 2 травня. Ця доленосна зустріч майбутнього подружжя спіткала їх у Ялті.

Молода жінка відправилася відпочивати з подругою, зібралися піти погуляти на прекрасній Набережній, аби розвіятися. Згадує, що в обох були неприємні спогади, пов’язані з минулим досвідом у стосунках. Єфросиніну тоді обманув чоловік, якого вона щиро кохала, тому подруги страждали через розбиті серця, які залишили їм колишні у згадку.

За словами знаменитості, на той час, у свої 23 роки вона мала пікову вагу і вони відправилися за сигаретами, обговорюючи ідеальних чоловіків. І в цей час побачили чоловіка, який вперше в житті дивився на Машу не на зірку “Підйому”, а саму звичайну дівчину, з великою цікавістю. Через три тижні після їхньої зустрічі пара пішла на побачення, а вже після зав’язалися романтичні стосунки, які призвели до народження сім’ї.

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв виховують двох прекрасних дітей – доньку Нану та сина Олександра. Відверто зізналася, що на тлі всіх подій, вони з чоловіком просто забули за свою річницю знайомства, хоча кожного року святкували цю дату.

Маша Єфросиніна забула про річницю знайомства зі своїм чоловіком Хромаєвим

“Ми з чоловіком вдвох провтикали “наше 2 травня”. Це дата нашого знайомства в Ялті. Ми любимо цю річницю більше ніж річницю шлюбу. Завжди – завжди відмічаємо. Вчора виповнився 21 рік з того дня”, – зазначила Єфросиніна.