Співає про Бориспіль в росії: чим зараз займається українка Йолка – обрала гроші і забула про своє походження

Співачка Йолка стала улюбленицею мільйонів завдяки своїм пісням та участі в "Х-Факторі". Втім, останні декілька років вона не з'являється в українському медіапросторі.

Після початку повномасштабної війни майже кожен українець робить максимум задля здобуття перемоги. Певна річ, що представники шоу-бізнесу не виняток. Чимало сил для допомоги у війні докладають навіть закордонні зірки. Проте, існує чимало випадків, коли українські селебріті ігнорували війну та втікали з України.

Регіна Тодренко, Антон Лірник, Андрій Молочний та багато інших. До цього списку потрапила й усім відома співачка Йолка, яка проміняла батьківщину на гроші.

Як розвивалась кар’єра співачки

Справжнє ім’я Йолки — Єлизавета Іванців. Народилась вона в Ужгороді, де, власне, і розпочалась її кар’єра. Саме тут майбутня співачка вперше стала учасницею гурту B&B. Однак дівчині здавалося, що більшого успіху вона зможе досягнути лише в росії. Вона довго мріяла про роботу в рф, куди, власне, і переїхала в 2004 році.

Після зміни місця проживання, Йолка почала активно брати участь в різних російських проектах. Вона займалась озвучуванням мультфільмів, її пісні ставали саундтреками до російських фільмів, вона отримувала російські музичні премії.

У далекому 2011 році жінці запропонували стати однією із членів журі українського вокального шоу “Х-Фактор”, яке транслювалось на телеканалі СТБ. Йолка охоче погодилась і просиділа в суддівському кріслі аж два сезони. Після початку війни в Україні в 2014 році, співачка не дала жодного коментаря на цю тему.

Йолка на проекті Х-Фактор
Йолка на проекті Х-Фактор

Ба більше, ведучий Слава Дьомін у своєму останньому випуску програми розповів, що планував записати інтерв’ю із Йолкою. Всі його плани перекреслило її прохання не ставити провокативних запитань про війну. Після цих слів Дьомін скасував усі домовленості.

Прикметно, що буквально за тиждень до початку повномасштабного вторгнення росії, Жінка виступала в Києві. Цього разу Йолка знову проігнорувала війну у своїй Батьківщині, й охоче гастролює рф і розважає російську аудиторію. Крім того, вона не втрачає можливості заспівати свою культову пісню “Прованс”, у якій згадується українське місто Бориспіль, яке потерпає від російських ракет.

Концерт Йолки в Києві за тиждень до повномасштабного вторгнення
Концерт Йолки в Києві за тиждень до повномасштабного вторгнення

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.