Старша донька Олі Фреймут Злата Мітчелл зібралась їхати на літо у Київ: а маму з собою візьме?

Оля Фреймут відома українська телеведуча, яка підкорила серця мільйонів українців. І все це завдяки своїй харизмі та неймовірній манері спілкування з оточенням. Адже Оля вміє поставити себе вище за інших.

Фреймут пройшла досить важкий шлях до свого успіху, оскільки вона у молодості поїхала до Англії в пошуках гарного життя. Але там її історія життя склалась зовсім не так, як вона собі це уявляла. Дівчині довелося працювати офіціанткою, а не журналісткою, як вона мріяла. А також Оля по вуха закохалась у британця, з яким, у неї був довгий роман, а потім і спільна дитина. Тільки проблема в тому, що всю свою вагітність Фреймут була сама й після народження доньки Злати також.

Донька Олі Фреймут опановує нове хоббі
Донька Олі Фреймут

Саме через це Фреймут повернулась додому в Україну і вже тут змогла нарешті побудувати кар’єру телеведучої, і варто сказати, дуже успішну. Адже Ольга потрапила на Новий канал разом з Сергієм Притулою та Олександром Педаном. З шоу “Підйом” все й почалося. А далі до Фреймут прийшла справжня слава і вона стала головною ревізоркою України.

Варто сказати, що весь свій творчий шлях Оля намагалась поєднати з вихованням своєї єдиної на той момент доньки Злати. Звісно це важко, але й донька в Ольги виросла досить самостійною, і роботи завжди було багато.

Але Фреймут ще й дуже полюбляє повчати інших манерам, і тут вже Оля рамок не бачить, їй все одно кого і коли навчати манерам. Проте її дочка Злата не надто слідує настановам своєї зіркової мами, й саме за це часто на свою адресу чує критику. Та насправді ж донька живе в іншій країні, в Англії, і мати вплив на сучасних підлітків дуже важко, особливо на відстані.

Історія Злати
Історія Злати

І днями Злата на диво виклала зовсім не провокаційну історію, як завжди. А навпаки, дівчина поцікавилась, чи планує хтось влітку їхати в Київ. Але своїх планів вона не розсекретила. Можливо Мітчелл збирається приїхати на літо у столицю, аби побачити рідних, а можливо у дівчини геть інші плани.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.