Еліна Іващенко наблизилася до повелителя вовчиць Винника і опинилась в сусідній з ним країні: “Ти чарівний”

Неодноразова переможниця вокальних шоу в Україні Еліна Іващенко стала ближчою до "повелителя вовчиць" Олега Винника, адже перебуває в сусідній країні. То де знаходиться наша героїня?

Зірка шоу “Х-Фактор” та “Голос. Діти” Еліна Іващенко отримала ще більшу впізнаваність завдяки співпраці з головним улюбленцем мільйонів українців Олегом Винником. У 2021 році спільний трек “Діаманти” розривав музичні чати, а користувачі соціальних мереж називали прем’єру справді “діамантовою” і не втомлювалися писати приємні коментарі.

Еліна Іващенко

З початку повномасштабної війни багато українців покинули рідні домівки та шукали прихисток на чужині. Олег Винник взагалі таємниче зник з публічного простору, а Еліна веде активно соціальні мережі.

В якій країні зараз Еліна Іващенко?

Публічна особистість, музична виконавиця розповіла, що побувала ще в одній країні, яка запам’яталася своєю красою та культурою. Еліна наразі вивчає іноземну місцевість Лондону. На новій світлині дівчина вже, як справжня жителька Великої Британії, дуже стильна та галантна.

“Сьогодні знову +1 місце на нашій планеті, де я побувала. Лондон, ти чарівний”, – ділиться враженнями Еліна.

На фотокартці артистка постала в яскравому малиновому пальті та доповнила образ рожевим клатчем. Всю свою ніжну натуру намагалася вдало підкреслити й в одязі.

Нагадаємо, що знаменитість родом з Броварів. Здобула вищу освіту в Київському інституті музики імені Рейнгольда Глієра. Справжню силу свого таланту та голосу змогла продемонструвати на вокальних проєктах “Х-Фактор” у 2016-му та “Голос. Діти” у 2019-му. Цікаво, що обидвоє шоу їй вдалося підкорити й здобути в них перемогу, які допомогли будувати подальшу кар’єру мрії.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.