Ворожнеча двох теледів: Маша Єфросиніна та ревізор Оля Фреймут “не поділили” одного чоловіка – оце так минуле

Минуле двох теледів набуло нових обертів, адже виявляється, що зірки Нового каналу Маша Єфросиніна та Ольга Фреймут мали "боротьбу" за серце чоловіка. Що насправді сталося?

Деякі конфлікти зірок сповнені великими таємницями, яких преса намагається усіляко виманити задля того, аби детальніше дізнатися досьє на ту чи іншу знаменитість. Маша Єфросиніна та Оля Фреймут неодноразово демонстрували свою неприязнь одна до одної, але причина, чому так відбувалося була невідома до цього часу.

Блогер Богдан Беспалов розкрив причину багаторічної ворожнечі між теледівами, яка шокувала їхніх прихильників. Телеведучі ніколи не втрачали можливості, аби своїми “шипами” уколоти своєю фразою. Навіть на проєкті “Танці з зірками”, коли Фреймут брала участь, Маша натякнула на те, що Ольга високо літала та низько сіла, бо пішла з Нового каналу.

Ольга Фреймут та Маша Єфросиніна на Танцях з зірками

Богдан Беспалов розповів, що імовірніше за все, це пов’язано з тим, що вони могли “не поділити” одного чоловіка в часи роботи на Новому каналі. Про це блогеру доповів один з його підписників.

За його словами, між пані Фреймут та Єфросиніною став головний принц так званий “король” Нового каналу. Коли у 2013 році Маша з чоловіком вирішили розлучитися, ведуча нібито збиралася закрутити роман з генеральним директором каналу, де працювала. Зрештою, йому своє серце вже хотіла віддати й Ольга. Після цього, як стверджує блогер, Фреймут “увела” у Єфросиніної цього молодика.

Ольга Фреймут та Володимир Локотко

З історії всі здогадалися, що мова йде про нинішнього чоловіка ревізорки  – Володимира Локотка, який працював генеральним директором Нового каналу, а згодом навіть став законним чоловіком Ольги Фреймут. У 2016 році в пари народився синочок Валерій, а через рік на світ з’явилася донечка Євдокія.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.