Учасниця “МастерШеф. Професіонали-4” Вікторія Сопіна розповіла про життя після проєкту: “Мене завтра не стане”

Проєкт "МастерШеф" - це чудова можливість для молодих кулінарів заявити про себе всій Україні. Чималор учасників досягли значних висот завдяки цьому шоу.

Чимало українських сімей збирались та збираються зараз разом перед екранами телевізорів для того, аби подивитись “МастерШеф”. Цей проєкт — ідеальний симбіоз гумору, кулінарії та екстримальних випробувань. Саме завдяки цьому шоу чимало людей відкрили в собі потенціал до куховарства. Після виходу кожного нового сезону, деякі учасники стають фаворитами глядачів. Завдяки цьому, інтерес до їхньої персони не зникає навіть після їхнього вильоту з “МастерШеф” або закінчення проєкту загалом. Однією з таких яскравих молодих кулінарок стала Вікторія Сопіна.

Коротко про Вікторію Сопіну

Дівчина брала участь в четвертому сезоні “МастерШеф. Професіонали”. Власне, у цьому сезоні свої можливості демонструють не кухарі-аматори, а люди з досвідом роботи у цій сфері. До проєкту Вікторія більше займалась кондитерським ремеслом, але все одно прагнула покращити свої кулінарні навички в інших напрямах. Саме тому дівчина пішла на кастинг — щоб навчитись чомусь новому.

На жаль, Вікторія була вимушена покинути проєкт, оскільки не справилась із конкурсом чорних фартухів. Попри це, кулінарка має чималу фанатську базу в соціальних мережах, і не втратила прихильність глядачів після закінчення участі в “МастерШеф”.

На своїй сторінці в Instagram дівчина ділиться своїми гарними світлинами, роздумами та смачними рецептами. Днями Вікторія оприлюднила новий допис. У ньому вона порушила тему “відкладеного життя”. Учасниця акцентувала увагу на тому, що занадто часто люди не наважуються втілити свої бажання та мрії в життя. Навпаки, вони щиро вірять, що в далекому майбутньому вони виконають все задумане. А в результаті, проходить молодість та можливості втрачаються.

Вікторія дала гарну пораду про те, як боротись із нерішучістю. Щодня вона ставить собі запитання: а що, як мене завтра не стане? Саме це мотивує дівчину не відкладати плани на майбутнє, а насичено проживати кожен день. Крім того, Сопіна зазначила, що для неї надзвичайно важливий комфорт як в роботі, так у спілкування, і ним не варто нехтувати нікому.

Позицію Вікторії оцінив інший учасник “МастерШеф. Професіонали-4” Василь Томищ. В коментарях під дописом він написав, що дівчина все правильно написала.

Схожі статті

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.

Прийомний син Лілії Подкопаєвої поступив у престижний виш США: за рік навчання там можна дім купити

Лілія Подкопаєва поділилась зі своїми прихильниками чудовою новиною, її 18-річний прийомний син вступив до університету в США, де за навчання в ньому потрібно витратити кругленьку суму.