|
10.05.2023 18:41

Учасник Холостячки-2 Андрій Хветкевич розповів про інших “нетрадиційних” чоловіків на шоу: Свечкоренко, Ясько

Колишній учасник романтичного реаліті-шоу Холостячка Андрій Хветкевич вперше розповів, чи були окрім нього на проєкті чоловіки нетрадиційних поглядів.

Камінг-аут Андрія Хветкевича став справжнім фурором для українського шоу-бізнесу, адже чоловік боровся за серце Злати Огнєвіч. Тим не менш, екс-учасник романтичного реаліті-шоу поквапився виправдатися, адже жінки його цікавлять так само, як чоловіки. Тобто, зі співачкою в нього дійсно могли скластися стосунки. Натомість нещодавно він одружився зі своїм бойфрендом Філіпе. А артистка була запрошеною на торжество і відгуляла весілля разом з парою в Мексиці.

Андрій Хветкевич розповів про смаки інших чоловіків на шоу

Також Андрій поспілкувався з Анною Олицькою, який розповів про свій досвід, а також відповів на питання, чи були на проєкті такі самі чоловіки, які приховували свої справжні смаки.

Андрій Хветкевич розповів про смаки інших чоловіків на шоу

Чоловік одразу ж підкреслив, що не може стверджувати нічого, але все ж таки деякі враження від спілкування з конкурентами в нього залишилися.

“Я думаю, що один чи два чоловіки на проєкті, вони бі, або дуже відкриті, але сказати, що сто відсотків, я не можу сказати. Може вони просто більш відкриті і все, тобто… Я думав що Свечкоренко, чесно кажучи. Але ні, потім мені сказали, у нього дуже багато таких друзів, його там у клубах бачили, що щесь. Я придивився. Ну може, може так. Може ні. Але більше поспілкувавшись з ним, побувши в його оточенні, я просто зрозумів, що він дуже гарна людина, дуже лояльна до комʼюніті, у нього дуже багато таких друзів і він натурал, натуралісімки. Є дуже відкриті, ну,наприклад Ясько. І іноді він може зробити такий жарт, який є, як натяком, який каже що він бі чи щось щось таке. Але я не знаю. Я думаю, що він натурал, але він дуже відкритий”

Примітно, що така ситуація склалася вперше в історії програми, адже раніше жоден екс-учасник або екс-учасниця не робили подібних заяв.

До речі, рішення Злати на шоу одразу же здалося глядачам дуже дивним, адже між ними все розвивалося позитивно і складалося враження, що Андрій стане переможцем. І після розмови з матір’ю учасника Огнєвіч раптом захотіла, аби він вибув з шоу.