Злата Огнєвіч заступилася за свого друга з “Холостячки” Андрія Хветкевича: вийшов заміж за чоловіка у Мексиці

Злата Огнєвіч відома українська співачка, яка завоювала любов і прихильність мільйонів слухачів. Її талант визнають не лише в Україні, а ще й за кордоном, бо Злата встигла не раз заспівати й у Європі.

Огнєвіч змогла побудувати успішну кар’єру, оскільки все своє життя вона присвятила саме своєму розвитку у творчості. Злата змінювала репертуари, свої образи, записувала дуети, робила успішні кліпи та завжди відповідала трендам, які постійно змінювалися.

У Злати Огнєвіч знову розбите серце
Злата Огнєвіч

Завжди було таке враження, що Злата сама по собі, тобто, вона самостійно приймає рішення що співати, де співати й скільки заробляти. Звичайно, всі звикли, що артисти у шоу-бізнесі можуть існувати лише з продюсером, але іноді достатньо мати лише гарного директора, який буде вирішувати всі організаційні питання, але основні рішення завжди будуть за артистом. І саме такий спосіб роботи дає співакам більше свободи. А для творців важлива свобода.

Огнєвіч має купу пісень, які закарбувалися у пам’яті українців, вони душевні, ліричні, завжди торкаються самого серця й здатні навіть стати ліками для поціновувачів творчості Злати. Варто сказати, що ті почуття, які транслює співачка у своїй творчості, вона переживає й у житті.

Загалом Злата дуже чуттєва і добра жінка, оскільки вона все пропускає крізь серце. Саме тому, жінку дуже зачепила ситуація з її другом з шоу “Холостячка” Андрієм Хоткевичем.

Річ в тому, що нещодавно Огнєвіч побувала на весіллі в Андрія з його бойфрендом. Святкування відбувалося у Мексиці, і воно було надзвичайно пишним та красивим. Але оскільки в нашому суспільстві ще далеко не всі сприймають почуття кохання між чоловіками, починають засуджувати й висловлювати своє незадоволення. Хоча щастя інших людей не стосується нікого окрім двох. Саме тому, що Огнєвіч наслухалась багато неприємностей, вона стала на захист Андрія.

Весілля Андрія Хветкевича
Весілля Андрія Хветкевича

“У світі має бути набагато більше любові, розуміння і прийняття. Якщо хтось відрізняється від вас своїми вподобаннями, це ще не привід для хейту. Обіймаю вас усім серцем” – написала Злата.

Таким чином вона відстояла вибір Хветкевича, який для Злати є гарним другом.

Схожі статті

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.