|
11.05.2023 10:56

Колишня Остапчука Христина Горняк “запалює” паркет з красивим молодиком – невже зустріла нове кохання?

Колишня дружина Остапчука Христина Горняк похизувалася неймовірними здібностями до танцю та показала, як "запалювала" паркет з невідомим чоловіком. Невже жінка зустріла свою долю?
Автор: Юлія Ящук

Погодьтеся, але танець – вид спорту, який ладен пробуджувати нашу внутрішню силу, красу, жіночність та витонченість. Христина Горняк відкрила себе зовсім з іншого боку та показала, як займається латиною з симпатичним молодиком.

Грація та витончені рухи виднілися в танці Христини. Як для людини, яка професійно не займається цим видом спортивних тренувань, можна стверджувати, що в неї досить непогано виходить. В ритмі “ча-ча-ча” та під керівництвом симпатичного та енергійного тренера пройшло її заняття. Вона подякувала за неймовірно проведений час своєму партнеру.

“Ще ні разу я не пішла з танцювального залу з тренером без настрою”, – поділилася Горняк.

Христина Горняк запалює паркет з красивим молодиком

На відео нотаріус показала себе в чорній приталеній сукні й танцювальним взуттям для занять. Все гармонійно поєднується між собою й візуально подовжує ноги нашій героїні, які від природи гарні та стрункі.

Нагадаємо, що Христина Горняк розсекретила, що буде з будинком, який разом будували з чоловіком Володимиром Остапчуком. За словами жінки, їй важко повертатися до нього, тому з моменту розлучення вона там не була. Христина не хоч травмувати себе всіма спогадами цієї любовної історії. Поки маєток у спільній власності колишніх, адже набувався ними за період офіційного шлюбу. Як далі буде – життя згодом покаже.

Христина Горняк та Володимир Остапчук

Також додала, що наразі її серце повністю вільне та готове впустити до себе нового чоловіка, який має бути з душею, щоб відчувати себе усміхненою, спокійною та життєрадісною, саме такою, як є зараз.