Categories Новини

Хветкевич відповів на звинувачення в тому, що він використав Злату Огнєвіч: “Я не хотів прямо використовувати”

Екс-учасник романтичного реаліті-шоу "Холостячка-2" Андрій Хветкевич вперше відповів на звинувачення щодо нещирості по відношення до Злати Огнєвіч.

Минулого року екс-учасник другого сезону романтичного реаліті-шов “Холостячка” Андрій Хветкевич неабияк здивував шоу-бізнес, зробивши камінг-аут. У травні цього року чоловік одружився зі своїм бойфрендом Філіпе. На торжестві була присутня і екс-холостячка Злата Огнєвіч, яку, за думкою аудиторії, чоловік використав у корисних цілях, адже замовчав правду про те, що він бі.

Андрій Хветкевич відповів на звинувачення в тому, що він використав Злату Огнєвіч

Днями на YouTube вийшов новий випуск шоу Анни Олицької, гостем якої на цей раз став новоспечений чоловік Андрій Хветкевич. Під час розмови він відповів на звинувачення у тому, що він використав співачку для піару.

Головний герой нашої статті наполягає, що в нього виникла симпатія до Огнєвіч, але в певний момент він зрозумів, що в них не може бути стосунків.

Андрій Хветкевич відповів на звинувачення в тому, що він використав Злату Огнєвіч

“Наміри були чистими. Я не хотів прям використовувати, мені в першу чергу було цікаво побувати на телебаченні. Я не йшов туди використовувати Злату, я взагалі хотів подивитися, як я буду в такому оточенні, атмосфері, коли завжди камери, – зізнався Андрій. – Вона класна, вродлива. Використовував чи я Злату чи ні, я не знаю. Емоції, почуття у мене виникли. Не можу сказати, що я прикидався”, — розповів чоловік під час відповіді на провокаційне питання.

Нагадуємо, що Андрій вважався претендентом на місце переможця у шоу. Однак Злата неочікувано прийняла рішення розстатися з ним після діалогу з його матір’ю. Глядачі на той момент так і не змогли зрозуміти, що саме стало причиною різкої зміни ставлення артистки до учасника, але після його зізнання про роман з мексиканцем, все стало на свої місця. Зараз Злата та Андрій дружать, активно підтримують зв’язок та регулярно з’являються разом на публіці.

Зараз Андрій одружений з хлопцем, з яким зустрічався ще до початку зйомок на шоу. Екс-учасник запевняє, що на момент його участі вони не були разом, так як прийняли рішення про розставання.

Share